Ajax - Bodø/Glimt op tv: hoe laat en op welke zender?

15 februari 2024, 19:07
Foto: © Imago

Ajax hoopt donderdagavond tegen Bodø/Glimt een stap te zetten richting de achtste finale van de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op tv, maar hoe laat en op welke zender?

Hoe laat begint Ajax - Bodø/Glimt?

De wedstrijd tussen Ajax en Bodø/Glimt begint om 21.00 uur in de Johan Cruijff ArenA. De scheidsrechter van dienst is António Nobre uit Portugal.

Op welke tv-zender is Ajax - Bodø/Glimt te zien?

De wedstrijd tussen Ajax en Bodø/Glimt is te volgen via zowel Veronica als ESPN2. Bij Veronica begint de voorbeschouwing om 18.00 uur, omdat voorafgaand aan het duel van Ajax ook de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma wordt behandeld. Bij ESPN2 (en op het hoofdkanaal ESPN) is de voorbeschouwing op de Europese avond vanaf 17.45 uur te zien.

Wat is de vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Bodø/Glimt?

Artikel gaat verder onder video

Ajax kan weer beschikken over Devyne Rensch, die tegen sc Heerenveen (3-2 nederlaag) nog ontbrak. Verwacht wordt dat hij Borna Sosa weer aflost op de linksbackpositie. Verder worden geen wijzigingen verwacht ten opzichte van de verloren wedstrijd in Friesland.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gooijer, Sutalo, Hato, Rensch; Henderson, Taylor; Berghuis, Akpom, Hlynsson; Brobbey.

Vermoedelijke opstelling Bodø/Glimt: Haug; Bjørkan, Gundersen, Moe, Wembangomo; Grønbaek, Berg, Fet; Hauge, Evjen, Sørli.

Gaat Ajax thuis winnen van Bodø/Glimt?

Laden...
3022 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen