Ajax-fans zien horrorloting: 'Ongekend weer, we gaan er zo ongelooflijk hard af!'

23 februari 2024, 13:25
Foto: © Imago

Supporters van Ajax verwachten een loodzware wedstrijd in de volgende ronde van de Conference League tegen Aston Villa. De Amsterdammers hebben de op papier sterkste tegenstander getroffen en kunnen zich, gezien de slechte vorm, opmaken voor een loodzwaar tweeluik tegen The Villians.

Het duel tussen Ajax en Aston Villa is op papier een prachtig affiche, maar de supporters van de Amsterdammers zien de bui al hangen. Met Aston Villa, de nummer vier van Engeland, treft het een ploeg die dit seizoen uitstekend presteert onder leiding van Unai Emery. De verwachtingen zijn dan ook niet al te hoog bij de supporters van de Amsterdamse club, zo blijkt uit de reacties op sociale media.

Artikel gaat verder onder video

"We (Ajax, red.) gaan er zo ongelooflijk hard af", schrijft een supporter van Ajax op X. "Ongekend weer deze loting, dit is ons eindstation", schrijft een ander. "Lekkere zware loting weer, al was je op voorhand tegen iedereen kansloos in deze vorm", schrijft een andere aanhanger van de Amsterdamse club.

Is het huidige Ajax kansloos tegen Aston Villa?

Laden...
1335 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

KANSLOOS = HEERLIJK.

Flamingo
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Feyenoord 1908 en KingCrimson, hoe oud zijn jullie?

haike
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

als je dat theatraal vallen voetbal noemt!! maar ja daar weten ze alles van bij ajaks! kijk maar toen met die mafkees van een tadic!

KingJacobus.
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Als ze voetballen zoals gisteren en ze hebben de lat mee. Dan moet het een makkie zijn voor het grote ajax. De hoogmoed en arrogantie is weer toegenomen na de glorieuze overwinning op Bodo. Die werden helemaal zoek gespeeld. Dus Villa is gewaarschuwd.

Goku
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Kansloos is geen enkele ploeg, er kunnen altijd momenten zijn die voordelig voor een ploeg rode kaart of strafschop of blessure.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen