ESPN voorziet binnenlandse zomertransfer: ‘Als Feyenoord zou komen, zegt hij toch geen nee?'

29 februari 2024, 12:32   Bijgewerkt: 29 februari 2024, 13:31
Foto: © Imago

Bij Voetbalpraat van ESPN zijn de analisten onder de indruk van Philippe Sandler. De verdediger van NEC is bezig aan een sterk seizoen en wordt daarom stilletjes gelinkt aan een stap hogerop. Wouter Bouman vraagt zich af wat Sandler doet als Feyenoord zich (opnieuw) meldt voor een transfer.

De centrale verdediger maakte in seizoen 2021/22 de overstap van Manchester City naar Feyenoord, maar tot een gelukkig huwelijk kwam de samenwerking niet. Sandler speelde slechts twee wedstrijden voor de Rotterdammers en mocht transfervrij vertrekken naar NEC, waar hij momenteel geldt als één van de steunpilaren in het elftal van Rogier Meijer.

Artikel gaat verder onder video

Sandler kampte bij Feyenoord met een blessure en vertrok naar NEC om zich weer op de kaart te zetten. “Als hij fit blijft, zou hij een stap kunnen maken naar een grotere club. Dat zou hij denk ik wel aan moeten kunnen, toch?”, vraagt ESPN-commentator Teun de Boer zich af. Marciano Vink denkt dat het slimmer is als Sandler nog een jaar bij NEC blijft, om nog fitter te worden en zich in de kijker te spelen.

“Maar hoe moeilijk zou het zijn als bijvoorbeeld Feyenoord komt, dan zegt hij toch niet dat hij nog een jaartje fit wilt worden bij NEC?”, zegt Wouter Bouman, presentator van Voetbalpraat. “Feyenoord kan hem inderdaad kopen, om hem vervolgens nog een jaartje fit te laten worden bij NEC”, denkt Vink in oplossingen. Bij datzelfde Voetbalpraat viel de naam van Sandler ook al eens bij Ajax, terwijl ook Wesley Sneijder gecharmeerd is van de centrumverdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Vito
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Bij de grotere clubs te vaak geblesseerd. Niveau misschien te hoog. Laat hem eerst naar club als Twente, Utrecht of AZ gaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen