Bosz verrast: veelbesproken PSV'er krijgt eerste basisplaats sinds 19 augustus

24 februari 2024, 18:28   Bijgewerkt: 24 februari 2024, 19:18
Foto: © Imago

De opstelling van PSV voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle is bekend. Peter Bosz heeft een verrassing in petto: hij laat Isaac Babadi in de basis beginnen, omdat Ismael Saibari afwezig is. De wedstrijd begint om 20.00 uur in het MAC³PARK Stadion.

Voorafgaand aan de wedstrijd stonden bij PSV vraagtekens achter de namen van Saibari, Olivier Boscagli en Guus Til. Uiteindelijk zitten Saibari en Tillen niet bij de selectie, maar begint Boscagli wel in de basis. Babadi deze week veelbesproken door de interesse van Feyenoord, heeft zijn eerste basisplek bij PSV sinds 19 augustus, in de tweede speelronde van de Eredivisie (1-2 zege bij Vitesse).

Artikel gaat verder onder video

Door de basisplek voor Babadi begint op Malik Tillman op de bank. Daarnaast lijkt Jerdy Schouten weer door te schuiven naar het middenveld, nadat hij dinsdag tegen Borussia Dortmund als verdediger speelde. André Ramalho neemt weer plaats in het centrum van de achterhoede.

PSV kan de voorsprong op nummer twee Feyenoord uitbreiden tot dertien punten, daags voor de wedstrijd tussen Almere City en Feyenoord. PEC Zwolle staat op de tiende plek, met een achterstand van twee punten op nummer negen Sparta Rotterdam.

Opstelling PEC Zwolle: Schendelaar; Van Polen, Kersten, Lam, MacNulty; El Azzouzi, Van den Berg; Namli, Velenas, Reijnders; Thy

Opstelling PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Babadi; Bakayoko, De Jong, Lozano

Wat verwacht jij van de wedstrijd tussen PEC en PSV?

Laden...
509 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen