Erik ten Hag komt met dramatisch nieuws over oud-Ajacied: 'We kunnen nu alleen maar bidden'

4 februari 2024, 17:42   Bijgewerkt: 5 februari 2024, 17:35
Foto: © Imago

Erik ten Hag heeft zondagmiddag medegedeeld dat de blessure van Manchester United-verdediger Lisandro Martínez er slecht uit ziet. Volgens de oefenmeester is het vooralsnog nog afwachten tot de uitslagen van de onderzoeken bekend zullen zijn, maar ziet het er slecht uit voor de Argentijnse verdediger en Manchester United.

"De blessure voor Martinez ziet er niet goed uit", geeft Ten Hag na het duel aan tegenover de BBC. "Het is heel jammer voor hem, wij wensen Lisandro het allerbeste. Het is ook heel slecht voor het team.  Het lijkt slecht, we kunnen nu alleen maar bidden", zegt Ten Hag, die de komende dagen in spanning de testresultaten zal afwachten. Het is een flinke smet op de 3-0 overwinning van Manchester United op directe concurrent West Ham United.

Artikel gaat verder onder video

"We zijn erg verdrietig, het is wachten op de tests. Het lijkt erop dat hij weer een aantal wedstrijden geblesseerd moet toekijken", geeft de coach uit Haaksbergen tot slot aan. Het zou voor Martínez een grote domper zijn als hij opnieuw uit de roulatie ligt, want de centrumverdediger was pas net hersteld van een langdurige blessure. Zondagmiddag viel hij na 73 minuten spelen geblesseerd uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

bonaire
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Speler ging ook nog eens lekker met zijn hele gewicht over een gestrekt been .. Had in mijn beleving , en op die plek absoluut anders gemoeten . Maar zoals gewoonlijk was hij van geen kwaad bewust , hij viel over het been , en kon hier niks aan doen ? Voetballers staan wel heel erg wankel op hun benen de laatste jaren , piepklein duwtje en ze gaan neer of ze zijn neergeschoten. Misschien trainen ze hier wel op .

Mr. LabMan
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Ze trainen ook op de VAR, blijf altijd liggen en houd altijd je hoofd vast als je geraakt wordt vooral in het strafschop gebied. Denk maar eens aan Noa Lang en Mats Wieffer, als Noa was blijven liggen en zijn hoofd had vast gehouden had die wedstrijd wellicht een ander verloop gehad.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen