Mike Verweij verbijsterd door massale actie van Ajax-supporters in 71e minuut

16 februari 2024, 17:41
Foto: © Imago

Mike Verweij heeft zich gestoord aan het feit dat supporters van Ajax donderdagavond gingen juichen op het moment dat Kenneth Taylor door trainer John van 't Schip werd gewisseld. De journalist van De Telegraaf denkt dat een speler, met de leeftijd van Taylor, hier absoluut niet beter van gaat spelen.

In de podcast Kick-Off van De Telegraaf stipt Verweij het juichen bij de wissel van Taylor aan als punt waar hij zich donderdagavond over heeft verbaasd: "Wat mij wel heel erg heeft gestoord, dat is ook typisch het Ajax-publiek, is het fluiten naar Taylor. Welke fan denkt te fluiten, en dat Taylor daar beter van gaat spelen, is natuurlijk ook redelijk kortzichtig. Je mag kritisch zijn en spelers mogen uitgefloten worden, maar bij jonge jongens die al zo onder druk staan...Vaak helpt het niet", besluit Verweij.

Artikel gaat verder onder video

Valentijn Driessen is het niet met zijn collega eens: "Zo jong is hij (Taylor, red.) ook niet meer, Mike. Hij heeft een WK gespeeld. Op een gegeven moment mag je ook wel even je onvrede laten blijken. Je kan er heel goed uitkomen heeft Daley Blind bewezen. Een grote jongen zijn en doorpakken. Het is profvoetbal, dus je moet wat kunnen incasseren", vindt Driessen. "Maar Blind geeft aan dat het hem veel pijn heeft gedaan", reageert Verweij, waarna Driessen de Ajax-watcher duidelijk maakt dat de international van Oranje er niet slechter van geworden is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Fredje
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Het gaat om de instelling van de spelers. Hij loopt er maar een beetje te sjokken op het middenveld alsof het allemaal teveel gevraagd is. Laat zijn man veelvuldig lopen (gisteren) en doet geen enkele poging om er überhaupt weer bij in de buurt te komen. Je speelt in Ajax 1, loop het vuur uit je schoenen en doe je stinkende best. Dan mag je fouten maken, maar win je het publiek voor je. Bij iedere ploeg, op ieder niveau. Maar met de huidige de instelling / uitstraling van Taylor momenteel is het nog te bezien of hij binnenkort nog een basisplaats heeft als bijv. van de Boomen weer 100% fit is. En Mike Verweij, eeuwige azijnzeiker, Taylor staat al ruim 2 jaar in de basis.

CG
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Misschien dat Taylor niet de enigste was die minder goed speelde. Mogelijk nóg wel 7 of 8 spelers erbij. Het was een dramatische avond !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen