Ajax-fans vernederen eigen speler: ‘Next level triest, plaatsvervangende schaamte’

15 februari 2024, 22:45
Foto: © Imago

De supporters van Ajax hebben Kenneth Taylor een vernederend moment bezorgd tijdens het Conference League-duel van donderdagavond met Bodø/Glimt. Bij de wissel van de 21-jarige middenvelder in de tweede helft klonk er applaus en gejoel.

Taylor kon het verschil donderdag (opnieuw) niet maken en werd twintig minuten voor tijd bij een 0-2 achterstand naar de kant gehaald ten faveure van Branco van den Boomen. Toen de naam van de jeugdexponent van Ajax werd omgeroepen door de stadionspeaker in de Johan Cruijff ArenA reageerden de fans met applaus en gejoel.

Artikel gaat verder onder video

“Het cynisme is er bij de supporters”, constateert commentator Mark van Rijswijk in zijn liveverslag voor ESPN bij de wissel van Taylor. Willie Overtoom, oud-speler van onder meer Heracles Almelo en AZ, heeft te doen met Tayor. “Dat klappen en juichen voor de wissel van Taylor gaat toch te ver”, schrijft hij op X.

Andere voetballiefhebbers reageren op social uiteenlopend op de vernederende behandeling van Taylor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Supporters hebben bijna nooit ongelijk. Week in week uit zien ze spelers voetballen en vele supporters zitten al tientallen jaren op de tribune. Die kunnen de kwaliteit van een speler prima beoordelen. Steun van supporters en begrip van supporters heeft dan gewoon uiteindelijk ook zijn grenzen.

R MN
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Het ligt niet aan Taylor, maar aan zijn trainer die hem telkens een basisplaats geeft. Dit terwijl vrijwel alle supporters klaar zijn met het spel van Kenneth.

haike
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

en dan roepen dat andere supporters calimeros zijn?? hahahaha

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen