PSV-sterspeler onthult: ‘In mijn familie en vriendenkring zijn er genoeg voor Feyenoord’

17 februari 2024, 10:44
Foto: © Imago

Jerdy Schouten is op dit moment een van de dragende krachten in de succesformatie van PSV. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van Bologna en is een dragende kracht geworden voor de ploeg van Peter Bosz. Tegenover De Telegraaf geeft Schouten aan dat een deel van zijn familie ongetwijfeld niet staat te springen om de uitstekende prestaties van de Eindhovenaren.

Schouten komt uit Hellevoetsluis, dat zo’n veertig kilometer van Rotterdam afligt. “Daar zijn de meeste mensen inderdaad voor Feyenoord. Er zijn er nu wel een paar om in mijn familie en vriendenkring, maar er zijn er ook nog genoeg voor Feyenoord”, begint de spelverdeler van de Eindhovenaren.

Artikel gaat verder onder video

“Maar bijvoorbeeld mijn ouders hopen natuurlijk dat ik met PSV kampioen word. Mijn vrienden zitten ook vaak in het stadion. Ik mag hopen voor ze dat ze willen dat ik win. Anders is het afgelopen met het kaartjes regelen...”, gaat Schouten verder.

PSV won vrijdagavond zonder al te veel moeite van Heracles Almelo (2-0) en blijft daardoor soeverein aan kop in de Eredivisie met 62 punten. Feyenoord, dat het zondagmiddag nog moet openmen tegen RKC Waalwijk, volgt op gepaste afstand. De Rotterdammers hebben 49 punten verzameld.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen