René van der Gijp: 'Het is sneu, als je op Henderson let, schiet je iedere keer in de lach!'

12 februari 2024, 18:17   Bijgewerkt: 12 februari 2024, 20:41
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp blijkt niet erg onder de indruk te zijn van Ajax-middenvelder Jordan Henderson, al heeft de analist van Vandaag Inside het ook een beetje te doen met de Engels international. De verwachtingen van de middenvelder waren in Nederland te groot.

"Wat zo sneu is, is die Henderson", begint Van der Gijp in de podcast KieftJansenEgmondGijp. "Wij hebben het allemaal twee weken lang over Henderson gaat. Maar als je op Henderson gaat zitten, schiet je gewoon in de lach iedere keer", zegt Van der Gijp. "Hij gaat de bal halen achterin en dan denk je: hij gaat het echt doen. En dan speelt hij de bal twee meter waar hij vandaan staat", zegt de oud-voetballer lachend. 

Artikel gaat verder onder video

"Het is eigenlijk een beetje sneu. Je moet niet op hem letten, eigenlijk", gaat Van der Gijp verder, waarna Wim Kieft inhaakt: "Hij (Henderson, red.) is groter gemaakt dan hij is, daar kan hij ook niets aan doen. Ik denk niet dat Henderson veel anders doet dan hij hiervoor altijd heeft gedaan", zegt Kieft.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Oei kritiek over een speler van Ajax door 2 PSV mannetjes, dat mag niet volgens KC

KROTJE
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Kom op Goku, hou je nu effe in met dat onnodig polariseren, als het om jouw reactie op een reactie van KC hier over en weer vind ik prima, maar dit is net als die gek van een gtsb altijd zo zinloos doet uitdagen. Ik ben Ajacied en het interesseert mij niet wat Gijp en Kieft vinden, trouwens Kieft was voordat hij PSV-er Ajacied. Vervolgens dit: ja het gaat dit seizoen erg slecht met Ajax en met Feyenoord wat beter ook nog niet helemaal goed maat, maar ik verzeker je dat vroeg of laat bij Feyenoord ook reuring gaat plaatsvinden en dan springt de media er ook op, Feyenoord is ook maar een clubje meer niet.

gtsb
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

De grootste jankert: krotje/kc Met je gedraai en ajax jankverhalen Je praat zoveel onzin kerel . En probeert het steeds om draaien naar anderen . Jij hebt mislintat verdedigt ,dus wie ben jij om net te doen dat jou 'advies ' zaligmakend /goed is . Wie heeft stoer lopen doen over henderson!?. En roept nu hij is de verlosser niet . Wie was het account die vrouwen en vrouwenvoetbal aan het promoten/pushen was . Zegt er een vrouw iets over ajax ,moet ze gaan koken . Antwoord :krotje/kc En zo zijn er heel veel voorbeelden van jou . Stoer doen, terugkrabbelen,wijzen ,en dan janken en beledigen Jij samen met je 2e accountje kc ,dus lul niet over polariseren etcetc En ja joh dat kan gewoon 2 accounts(nog zo'n onzin bewering van je dat dat niet kan) . Jullie hebben zelfs discussies hoe gestoord ben jij !!! Probeer ook eens te lezen sukkel dan lees je dat niet alle kritiek haten is . En niet achter elke boom een vijand zoeken Jij probeert er hier fckrotjeupdate van te maken . Dat jij mij een gek vindt ben ik alleen maar blij mee . Veel succes er verder mee frusti

Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Of je nu voor Ajax bent of niet, dat maakt niet zoveel uit. maar dat je de mening van Derksen en van der Gijp serieus neemt is wel bedenkelijk. Mannetjes zitten er alleen maar om Driessen en de Telegraaf te steunen en het ligt er zo dik boven op. Of ga je de politieke commentaren van, van der Gijp ook serieus nemen ?

Oud keeper
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Gtsb, het zit je wel heeeeeeel hoog hè. Man man man.

Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Van der Gijp analist van Vandaag Inside, volgens mij weet hij niet eens wat een analist is. Komt in mijn ogen niet verder dan een ranzige dronken dwaas die zo nodig andere de maat moet nemen, zelfs als deze mensen veel meer bereikt hebben en ook meer gepresteerd hebben op het voetbalveld

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen