Spanje - Nederland op tv: hoe laat en op welke zender zijn de Oranje Leeuwinnen te zien?

23 februari 2024, 20:10   Bijgewerkt: 23 februari 2024, 20:55
Foto: © Imago

Het Nederlands vrouwenelftal treedt vrijdagavond aan tegen Spanje in de halve finale van de Nations League. De wedstrijd wordt live uitgezonden op tv, maar hoe laat en op welke zender?

Hoe laat is Spanje – Nederland?

De wedstrijd tussen Spanje en Nederland begint om 21.00 uur in Estadio de La Cartuja in Sevilla. Het duel staat onder leiding van de Engelse scheidsrechter Rebecca Welch.

Op welke tv-zender is Spanje – Nederland te zien?

Artikel gaat verder onder video

De wedstrijd tussen Spanje en Nederland wordt uitgezonden op zowel NPO3 als ESPN4. Bij NPO3 begint de voorbeschouwing om 20.34 uur. ESPN4 is live vanaf 20.50 uur.

Wat staat er op het spel bij Spanje – Nederland?

Als Oranje wint van Spanje, plaatst het zich voor de Olympische Spelen in Parijs van deze zomer. Ook gaat de ploeg van Andries Jonker dan naar de finale van de Nations League.

Bij verlies tegen Spanje is er nog kans op kwalificatie voor de Olympische Spelen, mits Duitsland de andere halve finale verliest van Frankrijk. Dan zou in de troostfinale Nederland – Duitsland een ticket worden verdeeld. De finale of troostfinale wordt woensdagavond in Heerenveen gespeeld.

Wat zijn de opstellingen bij Spanje - Nederland?

Opstelling Spanje: Coll; Batlle, Paredes, Codina, Carmona; Bonmati, Aleixandri, Hermoso; Del Castillo, Paralluelo, Caldentey

Opstelling Nederland: Van Domselaar; Casparij, Dijkstra, Janssen, Brugts; Groenen, Spitse, Van de Donk; Beerensteyn, Miedema, Martens

Zie je Oranje vrijdagavond winnen van Spanje?

Laden...
146 stemmen
KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen