Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip deelt eerste basisplek van 2024 uit

15 februari 2024, 08:10   Bijgewerkt: 15 februari 2024, 11:11
Foto: © Imago

De vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Bodø/Glimt bevat enkele wijzigingen ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen (3-2 nederlaag). Het Conference League-duel tussen Ajax en Bodø/Glimt begint donderdagavond om 21.00 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Devyne Rensch lijkt weer terug te keren als linksback. Rensch werd op 3 februari tegen PSV opgesteld als linksback en viel toen al vroeg uit. Borna Sosa zijn vervanger, ook in de wedstrijd tegen Heerenveen, maar lijkt weer op de bank te moeten plaatsnemen. Verder houdt het Algemeen Dagblad rekening met een basisplaats voor Chuba Akpom; dat zou zijn eerste van 2024 zijn.

Artikel gaat verder onder video

Naar verwachting gaat Akpom achter spits Brian Brobbey opereren. Daardoor zou Kristian Hlynsson uitwijken naar de linkerkant en verliest Carlos Forbs zijn basisplaats. Bij Bodø/Glimt, dat de eerste officiële wedstrijd van het seizoen speelt, worden twee voormalig Eredivisionisten verwacht in de basis: Fredrik Bjørkan en Håkon Evjen.

Vermoedelijke opstellingen Ajax en Bodø/Glimt

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gooijer, Sutalo, Hato, Rensch; Henderson, Taylor; Berghuis, Akpom, Hlynsson; Brobbey

Vermoedelijke opstelling Bodø/Glimt: Haug; Bjørkan, Gundersen, Moe, Wembangomo; Grønbaek, Berg, Fet; Hauge, Evjen, Sørli

Gaat Ajax thuis winnen van Bodø/Glimt?

Laden...
3022 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Vooral Sutalo opstellen van schip Ga je weer het schip in

KROTJE
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Schip is een bangerik, durft geen uitdaging aan, weinig creativiteit, steeds vasthouden aan die Taylor en Sutalo. Gooi Kaplan er in als linker centrum verdediger Rensch naar het rechter centrum, Gooijer rechtsback, Hato linksback. Maar goed ik ben geen coach alleen een voetballiefhebber die veel goeds van Ajax genoten had......dus er moet niet te veel aan mijn suggestie worden gehecht.

dilima1966
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Krotje Dat vindt ik ook Hij blijft maar vast houden aan Sutalo die kostje steeds de kop en belangrijke wedstrijden

jailhouserocker
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Hij kan Hato nog niet linksback zetten. Dat wil hij niet en hij heeft z'n contract nog niet getekend. Dus even wachten tot hij dat getekend heeft en dan idd gewoon linksback zetten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen