Vermoedelijke opstelling Feyenoord: drie keer topnieuws voor Arne Slot

18 februari 2024, 08:33
Foto: © Imago

Feyenoord kan tegen RKC Waalwijk vermoedelijk weer beschikken over drie absolute sterkhouders. De Rotterdammers moesten het afgelopen donderdagavond, in de eerste wedstrijd van de Europa League-tussenronde tegen AS Roma, stellen zonder Lutsharel Geertruida, Quinten Timber en Santiago Giménez. Deze namen staan zondagmiddag weer aan de aftrap, zo vermoedt het Algemeen Dagblad.

De gehavende Rotterdammers hielden knap stand tegen Roma. Met flink wat afwezigen sleepte de ploeg van Arne Slot een 1-1 uit het vuur. Tegen RKC komt Feyenoord vermoedelijk (op papier) wat sterker voor de dag. Timon Wellenreuther blijft de doelman bij de nummer twee van de Eredivisie. Voor zijn neus moeten, van links naar rechts, Quilindschy Hartman, Dávid Hancko, Thomas Beelen en Geertruida de poorten gesloten houden. Bart Nieuwkoop verhuist hierdoor naar de bank.

Artikel gaat verder onder video

Waar Geertruida dus terugkeert in de achterhoede, kan Slot op het middenveld weer beschikken over Timber. Vermoedelijk start hij in plaats van Ramiz Zerrouki. Mats Wieffer en Calvin Stengs zijn de andere middenvelders. Voorin lijkt Santiago Giménez fit genoeg om in de spits te starten, waardoor Slot Ayase Ueda achter de hand zal hebben. Yankuba Minteh en Igor Paixao zijn de vleugelspelers bij de Rotterdammers. Bij tegenstander RKC is oud-Feyenoorder Michiel Kramer een twijfelgeval.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:

Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Giménez, Paixao.

Wat verwacht jij van Feyenoord - RKC?

Laden...
1466 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Laten we het weekend allemaal hervatten met wat meer vriendelijkheid ❤️

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ja wees lief voor elkaar 💖 Make love no war !!!!

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

En het leven is te kort om haatdragend te zijn .

Goku
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Daar hebben jullie gelijk in😀

Goku
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

dankje Recht voor zijn raap 😂

gtsb
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Daar hebben ze gelijk in klopt . Ik zou daar aan mee werken . Als andere ook schuld bewust zouden zijn . En je gewoon overal normaal op kan reageren . Ik betwijfel of dat gaat gebeuren . Het is ook belachelijk dat er vanuit fc niks gebeurd . Heb wel eens contact gehad en dan hoor je dat ze wat gaan doen . Maar er veranderd niks . Verder fijn weekend goku ,zeeuwke,klantenservice ,zelf recht voor zijn raap 🤣. Fc update is ook weer niet zo boeiend om je druk te maken . Ik ga zo lekker de trein in naar 010 ,biertje erbij en ouwehoeren . Eerste stukje tussen de ajacieden . Prima stukje planning weer 🤣

gtsb
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Mooi dat er weer spelers fit zijn. Hoop gewoon op een leuke middag met 3 punten. En dat de collega's winnen van twente .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen