Ajax-supporters nemen geen blad voor de mond: 'Ongekende huilebalk, nog steeds geen spiegel gevonden!'

4 maart 2024, 22:45
Foto: © Imago

Supporters van Ajax hebben maandagavond met irritatie naar de uitzending van Rondo op Ziggo Sport gekeken, waarin Maurice Steijn te gast was. Op sociale media laten veel supporters van de Amsterdamse club weten moeite te hebben met de zelfreflectie van de Haagse trainer: "Hij (Steijn, red.) heeft nog steeds geen spiegel gevonden, blijkbaar!'

Steijn was maandagavond te gast bij Rondo om terug te blikken op zijn roerige periode bij Ajax. Dat deed de trainer tot dusver niet vaak, maar nu hij inmiddels langer vertrokken is bij Ajax dan dat hij er gezeten heeft vond de coach het een goed moment. Een goede indruk heeft Steijn, die sowieso al niet goed lag bij veel supporters van Ajax, maandagavond echter niet gemaakt. Fans van de huidige nummer vijf van de Eredivisie ergeren zich met name aan de geringe zelfkritiek die de oud-trainer van onder meer Sparta en VVV-Venlo zou hebben.

Artikel gaat verder onder video

"Steijn maakt zichzelf belachelijk, het is alles en iedereen zijn schuld behalve die van Steijn", schreef een Ajax-supporter op X gedurende de uitzending. Bart Sanders, één van de makers van de populaire Pantelic Podcast over Ajax, had ook geen goed woord over voor de oud-trainer van de Amsterdammers: "Ongekende huilebalk zonder enkele vorm van zelfreflectie", zei Sanders na de uitzending over de coach van Ajax.

Bij de opmerkingen van bovenstaand genoemde Ajacieden - en daarnaast vele andere op sociale media - moet wel worden opgemerkt dat Steijn maandagavond op een aantal eigen beslissingen heeft gereflecteerd. Zo had de trainer geen spijt van zijn uitspraken na afloop van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, toen hij een groot deel van zijn spelersgroep voor de bus gooide, maar was hij wel kritisch op zijn communicatie richting Ajax-doelman Diant Ramaj. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Grappig dat ze het over zelfreflectie hebben

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Je reactie is nou precies wat ik bedoel

KROTJE
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Ik ken zat supporters van vele andere clubs die niet alleen geen zelfreflectie hebben maar ook denken dat hun clubs de allerbeste en beter dan Ajax zijn, ik zal ze maar niet (be)noemen, want anders krijgen wij hierover weer oeverloze discussies. By the way het valt mij op dat jij een genoegen schijnt te hebben om zo veel als mogelijk Ajax in alle situaties te bashen, mag hoor, ik vind het alleen een beetje zielig.

gtsb
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Peter dat hebben ze niet door . Verschillende accounts dan heb je op een gegeven moment het overzicht niet meer

Derk62
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Huilebalk??? Dan past hij perfect bij 020

KROTJE
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Ik dacht dat hij bij 020 wegens incompetentie al had mogen uithuilen, maar hij blijft huilen zelfs een flinke onterechte oprotpremie kon zijn huilen niet stoppen, laat hem maar nu proberen elders het huilen voort te zetten en zakdoekjes zat bij de HEMA.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

En zonder hem is het veel beter?

KROTJE
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Kan je wel tellen Peter ? Van de 18e plaats naar plaats 5 met dezelfde slechte spelers. En wat is 'beter' volgens jou uitleg ? Ja Van 't Schip doet het ten opzichte van Steijn, die notabene vers van een Eredivisie club kwam, ja stukken beter. Van 't Schip was lange tijd voor Ajax geen coach. Door die slechte start door Steijn staat Ajax nu met moeite 5e en akkoord het is volgens jouw norm niet des Ajaxs, maar daar kan de AFC Ajax niets aan doen, wel de fout maken door Steijn aan te stellen. Maar goed Steijn is wel financieel onafhankelijk geworden dus hij moet niet klagen en zeuren.

gtsb
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Precies peter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen