Ajax-supporters ontvangen pal na aanstelling pijnlijke boodschap van Alex Kroes

18 maart 2024, 22:58
Foto: © Imago

Alex Kroes, de nieuwe algemeen directeur van Ajax, vindt niet realistisch dat de Amsterdammers volgend seizoen meedoen om de landstitel. Dat geeft de oud-bestuurder van Go Ahead Eagles, die ook verantwoordelijk zal zijn voor het transferbeleid van Ajax, aan in een interview met Ziggo.

In gesprek met de hoofdsponsor van Ajax tempert Kroes de verwachtingen van de Ajax-supporters, al wil de algemeen directeur wel degelijk snel gaan presteren met de huidige nummer vijf van de Eredivisie: "Ik heb voor drie jaar een contract getekend en ik wil echt in mijn periode meestrijden om de titel", begint Kroes. "Alleen is dat volgend jaar? Ik zou dat geweldig vinden. Is dat realistisch? Waarschijnlijk niet”, verwacht de algemeen directeur van Ajax.

Artikel gaat verder onder video

Kroes vervolgt: "Ik ben super ambitieus, want dit voelt natuurlijk heel slecht om die club en mijn club zo te zien. Maar het zal niet in één zomer zomaar even geregeld zijn", is de beleidsbepaler van de Amsterdammers duidelijk. "Maar we gaan wel met z’n allen keihard werken om dat voor elkaar te krijgen.” 

De geboren Utrechter tempert met zijn uitspraken de verwachtingen van het Ajax-publiek alvast ietwat voor volgend seizoen. Dit jaar hebben de Amsterdammers een slecht jaar in de Eredivisie, maar volgens Kroes is het niet realistisch dat volgend seizoen alle problemen verholpen zijn. Er zullen herstelwerkzaamheden moeten plaatsvinden in de Johan Cruijff ArenA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ik geloof het niet helemaal wat Kroes vindt, tenzij er niet genoeg geld is om spelers aan te kopen. Anderzijds is er genoeg belangstelling voor enkele Ajaxspelers. De kracht van Ajax in het komend seizoen is nu nog niet volledig te meten.

Laurens1
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Gezien het geleverde spel en de spelers op het veld, mogen de verwachtingen best wat getemperd worden, hij dekt zichzelf alvast in! Ajax moet altijd mee doen om de titel, wellicht is zijn woordkeuze wat ongelukkig.

Goku
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Kroes is realistisch. Ziet de bankrekening, ziet de waarde van de spelers en ziet de technische staf. Als je dat bij elkaar op telt en geen CL, wordt het moeilijk om nieuwe spelers te halen. Ajax gaat vissen in dezelfde vijver als Feyenoord en dan moet je geluk hebben met een aankoop. Maar misschien verrassen de huidige spelers wel volgend seizoen.

Zak patat
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Het zou ook realistisch zijn als de seizoenskaart prijzen naar beneden halen na dit wan seizoen.

Zak patat
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Mentaliteitskwestie dikke neus hoeveel betaal jij voor een kaart ? Tuurlijk ben je supporter in goed en in slechte tijden maar je mag voor z,n bedrag zeker wat terug verwachten !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen