‘Dat ik geen kampioen ben geworden met Ajax, bijt nog steeds aan me’

16 maart 2024, 09:06
Foto: © Imago

Justin Kluivert droomt nog altijd van een kampioenschap bij Ajax. De aanvaller, die tussen 2016 en 2018 in de hoofdmacht van de Amsterdammers speelde, geeft in een interview tegenover het Algemeen Dagblad aan dat het mislopen van de titel nog altijd aan hem ‘bijt’.

In het seizoen waarin Kluivert debuteerde bij de hoofdmacht van Ajax (2016/17), eindigden de Amsterdammers op plek twee achter landskampioen Feyenoord. Het jaar daarop ging PSV er vandoor met de landstitel van Nederland, terwijl Ajax wederom genoegen moest nemen met plek twee. Kluivert baalt hier nog altijd van.

Artikel gaat verder onder video

Kluivert wordt door het AD gevraagd om de plus- en minkanten van de Nederlandse competitie op te sommen. “Dat ik niet kampioen ben geworden met Ajax, bijt nog steeds”, zegt de aanvaller van Bournemouth. “Ik ben eerlijk: die droom hoop ik nog eens in vervulling te brengen, want Ajax zal altijd de club van mijn hart blijven”, gaat hij verder.

De schaduwspits van Bournemouth sluit een terugkeer naar Amsterdam dus niet uit. Of die terugkeer al op korte termijn gaat plaatsvinden, lijkt niet aan de orde. Kluivert maakt momenteel zijn minuten bij de nummer dertien van de Premier League, waar hij deze competitie goed was voor vier doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Je bent nergens geslaagd, waarom zou Ajax jou dan terug halen?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen