EK in gevaar voor Brobbey? 'Ajax heeft het heel onhandig aangepakt met hem'

22 maart 2024, 09:36
Foto: © Imago

Jeroen Elshoff denkt dat Ajax het afgelopen tijd onhandig heeft aangepakt met Brian Brobbey. De spits van de Amsterdammers liep afgelopen weekend, in de wedstrijd tegen Sparta (2-2), een blessure op waardoor hij deze interlandperiode niet in actie kan komen bij Oranje. Elshoff zag deze blessure al van een afstandje aankomen en komt met een verwijt aan Ajax.

Door klachten aan de hamstring ontbreekt Brobbey dus in de oefeninterlands tegen Schotland en Duitsland. "Brobbey... die doet het wel goed bij Ajax, maar is toch weer geblesseerd. Dat wordt wel een heel interessant gegeven: je mag maar 23 spelers meenemen (naar het EK, red.). Maar je mag nog steeds wel vijf keer wisselen in een wedstrijd. Een wisselspeler zal dus ook best wel veel aan bod komen", zegt Jeroen Grueter in de NOS Voetbalpodcast.

Artikel gaat verder onder video

De commentator stelt dat Koeman niet zomaar iemand kan meenemen naar het EK, wetende dat die speler het einde van het toernooi mogelijk niet haalt. "Dus ik ben wel heel benieuwd, aangezien het zich best wel ernstig laat aanzien, in hoeverre Brobbey überhaupt bij de selectie gaat komen", gaat Grueter verder.

Collega Eshoff, ook aanwezig bij de podcastopname, ziet dat de Ajacied tijd heeft om weer fit te worden. "Even ter verdediging van Brobbey. Er is ook wel het een en ander over gezegd, en ik hoor bij de groep die vindt dat Ajax dit heel onhandig heeft aangepakt in z’n belasting. Je zag dit al aankomen...", zegt de commentator, die doelt op het feit dat Brobbey afgelopen tijd veel speelminuten heeft moeten maken.

"Deze blessure is een feit, maar we hebben in het verleden ook wel spelers meegenomen die gewoon opgetraind werden naar een toernooi. Hij heeft echt nog wel alle tijd om gewoon fit te worden", besluit hij.

Denk jij dat Brobbey meegaat naar het EK?

Laden...
787 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Mocht die nog zwaar geblesseerd zijn is het einde verhaal, maar anders kan het tijdens het toernooi gewoon fit worden, zie een Robben..

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het stukje is gewoon als als. Ik vind brobbey alleen fysiek qua voetbal niks. Maar om nu al te gaan lopen zeiken dat hij dan geblesseerd kan zijn . Hij is straks weer terug en dan zien we het wel weer of het weer gebeurd

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Grueter, bij de Story en Privé zoeken ze nog verslaggevers die veel praten en weinig zeggen! Wat een lukkekul, lulkoek en flauwekul 🤮

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Deze jongen is gewoon te zwaar en erg blessure gevoelig. Man van glas. heb je weinig aan. Daarnaast zou hij veel overtredingen tegen krijgen met internationale scheidsrechters. Hij pakt altijd als eerste vast om daarna te botsen of stervend tegen de grond te gaan.

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Miss je bril eens opzetten bij wanneer jou clupje speelt Gimenez doet precies hetzelfde O nee wacht het is een Ajacied dan doen alleen zij het toch

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Hijreageertaltijd volgens mij had jacobus het niet over gimenez . En gaat het bij dit topic niet over gimenez maar over brobbey. Steeds maar weer dat gewijs wat een onmacht en zwakte bod .

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Klopt. Dat doen ze alleen bij 020 ja. Vroeger had je machlas stierf ook altijd in de 16. En dan hebben we er nog wel een paar tadic, anthony, huntelaar, suarez, enzovoort.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jeroen Elshoff, man, had dan toch even gebeld met Ajax dat je dit zag aankomen. Nu zitten ze met de brokstukken. Bedankt! Wat een klote podcast is dat trouwens van de NOS. Goedkope meningen alom.

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je hebt er niks aan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen