Feyenoord troeft Ajax en PSV af: 'Eredivisie-smaakmaker nadert akkoord'

30 maart 2024, 08:35   Bijgewerkt: 30 maart 2024, 08:46
Foto: © Imago

Feyenoord troeft Ajax en PSV af en ligt op pole position om Vitesse-smaakmaker Anis Hadj Moussa komende zomer over te nemen, zo meldt Telegraaf-journalist Valentijn Driessen zaterdagochtend. De 22-jarige Algerijnse buitenspeler trok in de winterstop op huurbasis van het Belgische Patro Eisden Maasmechelen naar Arnhem, en maakt grote indruk in het shirt van die in degradatienood verkerende club.

Hadj-Moussa debuteerde begin februari in het geel-zwart van Vitesse in het verloren thuisduel met Go Ahead Eagles (0-2). Drie dagen later verzorgde hij de enige Arnhemse treffer in de met 3-1 verloren kwartfinale van de KNVB Beker tegen SC Cambuur. In de laatste speelronde voor de afgelopen interlandbreak redde hij met zijn eerste Eredivisiedoelpunt een punt in de thuiswedstrijd tegen Almere City (1-1).

Artikel gaat verder onder video

Met zijn soms onnavolgbare dribbels speelde Hadj Moussa zich al snel in de kijker van de voltallige klassieke top-drie. Afgaande op de signalen die Driessen opvangt, toont Feyenoord zich het meest slagvaardig: "Volgens de Rotterdammers lijkt de transfer goed te komen, wat betekent dat Feyenoord dicht bij een akkoord is met zowel Patro Eisden als Hadj-Moussa", schrijft de chef voetbal van de ochtendkrant.

"Bij Feyenoord vinden ze Hadj Moussa een hele interessante speler die zich wel moet doorontwikkelen in De Kuip zoals veel anderen eerder deden onder het bewind van Arne Slot in Rotterdam", weet Driessen. Dit seizoen kiest de oefenmeester zelfs regelmatig voor rechtsback Bart Nieuwkoop op de rechterflank, omdat Calvin Stengs meer een '10' is en Newcastle United-huurling Yankuba Minteh goede en slechte optredens afwisselt. De Gambiaan lijkt overigens bezig aan zijn laatste maanden in Rotterdamse dienst: Minteh keert in de zomer 'normaliter' terug naar zijn Engelse werkgever, schrijft Driessen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Foto van jonge, bebloede supporter bij Heerenveen - Feyenoord: 'Ik neem mijn kinderen niet meer mee'

Op sociale media gaat een foto rond van een jonge supporter van sc Heerenveen, die hevig bloedde rond de wedstrijd tegen Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kolie
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

En waarmee troeven ze ajax en psv dan af? Met een gehuurde speler van een nikszeggend Belgisch clubje. En als je dan 5 wedstrijden het beter doet als de rest van je team ben je meteen de nieuwe messi. Raar weer

Klantenservice
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Hiermee doelen ze waarschijnlijk op een ander bericht waarin ze schreven dat Feyenoord, Ajax, PSV en PEC Zwolle interesse hadden in deze speler. Eens hoor, dat zoiets niet gelijk aftroeven genoemd moet worden. Er zijn altijd meerdere clubs geïnteresseerd in een speler. Dat betekent niet dat al die clubs ook gelijk enorm concreet zijn.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

En in de komende week zal er waarschijnlijk steeds weer een andere club op pole position liggen volgens de media. We wachten het gewoon af.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

En dat zonder geld. Feyenoord heeft geen geld dan is het toch heel knap dat je clubs met miljarden aftroeft. Ik weet niet beter dan dat Feyenoord geen geld heeft daarom is het zo knap dat ze toch aardig meedoen. Stel je voor dat Feyenoord wel geld zal hebben.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ik dacht dat er niemand voor Feyenoord zou willen spelen ? Hahaha

Rudolf21
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Hier laat Feyenoord de concurrentie het nakijken. De haters hebben het gemunt op Arne Slot.. maar misschien moeten de haters zich wat meer verdiepen in Feyenoord en hun vizier gaan richten op het totale beleid bij Feyenoord. Er is een omslag in alles bij Feyenoord na jarenlang wanbeleid met een Bosz, Gudde, Koevermans noem ze allemaal maar op, staan er nu goede mensen op de juiste plek. Met nummer 1 te Kloese. Iemand die de top bij Feyenoord verbind met de supporters. Dat zie je ook terug die meest gehate fans bij Feyenoord zijn toch wel relatief rustig nu. Hoe zou dat nou toch komen

jurgen😎
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

leuk maar ik zelf denk dat Feijenoord beter een wat meer ervaren speler die wat mag kosten op rechts moet zetten. het is een dure positie maar als je verder wilt in de champions league ga je echt dik geld moeten trekken.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

De jongens uit de bovenkant komen vanzelf, mocht je die nu willen aantrekken betaal je daar de hoofdprijs daar moet je even geduld voor hebben. Komt goed

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Dat geld is er dus niet. Feyenoord krijgt geen subsidie van de overheid zoals in eindhoven. Daarom is het zo knap om met niks toch een redelijk seizoen draait. Bij ajax geven ze gewoon even 150 miljoen uit aan aankopen. Net zo makkelijk of het niks is. En dan ook nog een verloren seizoen draaien. Wat een schande is natuurlijk als je zoveel kan uitgeven. Respect voor Feyenoord dus.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Daar zullen ze ongetwijfeld ook wel naar opzoek gaan, maar je moet ook iemand achter de hand hebben. Een speler die zich intern bij de club nog moet doorontwikkelen. Die zal het in het begin met invalbeurten moeten doen, wellicht een verhuurperiode naar een club waar hij meer minuten kan maken. Maar wel met het ook op de toekomst, dat ze in zo'n speler iemand zien die uiteindelijk basisvaardigheden zal worden. Daarna zal hij geld moeten opleveren bij verkoop. Het is altijd een beetje een gokje, omdat je een ontwikkeling niet geheel kan voorspellen. Kijk naar Sauer. Die is ook gehaald voor de toekomst.

gtsb
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Bean ik wou je negeren maar dat schijnt ook al niet meer te mogen (grensover ..gedrag). Maare lees je eerst eens in voordat je met totale onzin komt (net zoals je constante gelul over wvh).

Rudolf21
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Bean, Feyenoord City is niet doorgegaan en dat is alleen maar goed gebleken voor Feyenoord.. het gaat nu alleen nog maar beter en groter worden.. en zolang de miljoenen binnenstromen en weinig uitgegeven worden wat nu gebeurd heeft iedereen t nakijken. Het geduld gaat eindelijk beloond worden. En ga jij maar een dubbeltje op z’n kant leggen om je APK rond te krijgen.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Bean alleen PSV en Az zijn eigenaar van eigen stadion en PSV betaald 2,5 miljoen per jaar voor de grond en parkeerplaatsen .. Beetje domme deal maar ok . De rest van de eredivisie clubs betaald huur voor hun stadions dus waarom ouwehoer je alleen bij Feijenoord erover????

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@klantenservice Ik zelf denk schat dat ze nu kunnen vissen in de 8 tot 15 miljoen max vijver dat wordt inderdaad lastig . Of het moet een transfervrije speler zijn, die je een dik salaris kan bieden met dik voor Feijenoord is 3 miljoen plus. Niet onmogelijk maar goed met Champions league perspectief kan je wel iets voor hun neus hangen.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik ken deze speler niet zo goed . Vaak ben ik als hij speelt onderweg of in de kuip . En ik ga op zondag of zaterdag avond vaak niet zitten voor vitesse tenzij ze spelen tegen de betere clubs . Volgens mij deed hij tegen ons niet eens mee. Maar goed dit is gewoon een redelijk goedkoop gokje /buitenkansje. Van de buitenspelers die we nu hebben zullen er wel een paar vertrekken . Er zullen verder heus nog wel wat andere buitenspelers bij komen .

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Precies. Daarom is het ook zo knap van Feyenoord beantje.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

psv krijgt ieder jaar 48 miljoen van de belastingbetaler en nog stellen ze niks voor. Ik reis veel de hele wereld rond maar van psv hebben ze nog nooit gehoord. En dat begrijp ik ook wel want het is echt een provincieclubje. Worstenbroodjes zijn bekender.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Bean met de hersenen van een koffiebean.Je cluppie staat 6e met al hun miljoenen aankopen 🤣🤣🤣. En dan de nummers 1 en 2 afkraken ,wat een onbenul ben je dan. Jij riep vroeger waarschijnlijk het allerhardst wij zijn ajax ....🤣🤣🤣🤣🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen