Giménez op lijstje bij 35-voudig landskampioen: 'Maar ze willen dat hij eerst een tussenstap maakt'

22 maart 2024, 12:59   Bijgewerkt: 22 maart 2024, 13:11
Foto: © Imago

Real Madrid heeft contact opgenomen met de zaakwaarnemer (en vader) van Santiago Giménez. Volgens Christian Giménez heeft De Koninklijke interesse in de Feyenoord-spits, maar stelt de Spaanse club wel als voorwaarde dat de Mexicaan een tussenstap maakt.

Zaakwaarnemer Giménez sprak hierover in een interview met Mexicaanse media. “Ik ben heel open over dit soort zaken, ik ben heel eerlijk. Santiago is benaderd door topteams en niet eentje, nee, meerdere.” Onder andere Real Madrid is een van die topteams. “Maar zij willen dat hij een tussenstap maakt. Direct van Feyenoord naar Madrid, dat zien zij niet zitten.” Ook een andere club in LaLiga wordt niet als optie gewaardeerd door Real.

Artikel gaat verder onder video

De club van Florentino Pérez heeft aan de zaakwaarnemer doorgegeven dat het de Bundesliga of de Serie A wel als interessante tussenstap ziet. “Duitsland is een zeer belangrijke en interessante club voor zijn ontwikkeling. In Italië kan hij over zes maanden of de in zomer van 2025 aan de bak. Verdedigend is die competitie sterker, daar wordt Santiago beter van.”

De vader van Giménez geeft ook aan dat er nog geen concrete aanbiedingen uit Engeland zijn gekomen. De vraag is bovendien of de spits Feyenoord komende zomer al verlaat. De Mexicaan zit er prima op zijn plek en speelt volgend seizoen waarschijnlijk weer in de Champions League. Giménez was dit seizoen al goed voor 27 goals in 48 officiële wedstrijden voor club en land. Interessant om ook in de gaten te houden is wat er met Kylian Mbappé gaat gebeuren deze zomer; een overgang naar Real Madrid is hoogstwaarschijnlijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Wat een fietsverhaal, als je echt goed bevonden wordt hoef je geen tussenstap te maken. Denk dat zijn vader de dollartekens ziet vliegen! De vader van die keeper bij PSV; Rommel, vertelde ook dat zijn zoon Real waardig materiaal is, lachwekkende verhalen toch!

Ajeto!
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Dat Napoli interesse heeft kan ik met het vertrek van Osimhen nog enigzins begrijpen. Maar Real Madrid met Vinicius, Diaz, Rodrygo en de waarschijnlijke komst van Mbappe is zoals Hans Teeuwen ooit eens zei "lulkoek"

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Mooie transfer voor hem. lekker cashen voor Feyenoord.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

ooeff de Hatertjes gaan huilen huilen huilen....... Real madrid heeft knaken genoeg gaat een mooie transfer worden mischien kan Feijenoord Joselu inruilen erbij die gaat in Nederland wel wat goals maken. Of Mbappe komt maakt niet uit Real zit krap in de aanvallers. Hopelijk een mooie 50 miljoen + 30 champions league en nog wat uitgaande transfers . Een nieuwe sponsor het gaat helemaal goedkomen!

jurgen😎
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Alleen jij kan zoiets doms schrijven wat heeft Kokcu met Gimenez te maken ?? 2 totaal verschillende spelers op 2 totaal verschillende posities die van totaal andere clubs interesse hebben. Clubs kijken naar wedstrijden en statistieken . Jij niet jij kijkt in de spiegel daar wordt je niet vrolijk van dus ga je hier domme onzin zitten schrijven. minimaal 35 a 40 en als Real hiet niet betaald komen er genoeg andere clubs . Het seizoen is nog niet eens afgelopen en hij is al in trek . Je gaat gewoon weer balen als Feijenoord WEER geld gaat incasseren.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij begrijpt her niet helemaal beantje. Real koopt hem en verhuurd hem daarna. Investeren noemen ze dat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen