Johan Derksen opent uitzending met spijkerharde woorden en spreekt tafelgast recht in gezicht aan

25 maart 2024, 21:51   Bijgewerkt: 25 maart 2024, 22:56
Foto: © Vandaag Inside

Ozcan Akyol is maandagavond teruggekeerd in het programma Vandaag Inside. Er ontstond een relletje in het medialandschap wegens uitspraken van Akyol over een vermeend filmpje van Matthijs van Nieuwkerk, waar Johan Derksen maandag in de uitzending direct op is teruggekomen. De oud-voetballer is hard voor Akyol.

"Dat ben ik niet met je eens", zegt Derksen als Akyol aangeeft geen spijt te hebben van eerdere uitspraken in Vandaag Inside over de situatie rondom Matthijs van Nieuwkerk. "Je hebt het een beetje onhandig gedaan. Ik heb hier ook wel eens dingen onhandig gedaan, maar dan kom ik er de volgende dag op terug. Jij hebt echt moeite om toe te geven dat je zelf ook schuld hebt aan het hele relletje. Je hebt geen boetekleed in je karakter."

Artikel gaat verder onder video

Akyol kaatst de bal vervolgens terug naar Derksen en vraagt De Snor wanneer hij live op televisie voor het laatst sorry heeft gezegd: "Nou, met Angela de Jong heb ik hier uit mijn nek zitten lullen en dan moet je dat de volgende dag zeggen", geeft Derksen aan, waarna Akyol nog even terugkomt op het feit dat hij geen spijt heeft van zijn uitspraken. De columnist krabbelt iets terug: "Ik had misschien niet over het filmpje moeten beginnen, dat was onhandig, maar voor de rest?"

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vandaag Inside praat mond voorbij over Özcan Akyol: 'Dit had je niet moeten zeggen'

Özcan Akyol blijft de gemoederen bezighouden bij Vandaag Inside. De tafelgasten verzekeren dat Akyol ‘gewoon’ welkom is bij het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

De pot verwijt de ketel hè, meneer Derksen.

Ronald Bruins
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Hoe moeilijk moet het zijn om aan dat filmpje te komen dan ? Ik bedoel het is zeker niet handig wat Turkje heeft gezegd zonder enig aangeleverd bewijs, maar kom op ! Zeg dan gewoon van "hey...sorry had ik niet moeten zeggen", dan laat je het bewijs in het midden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen