Kenneth Perez ziet opvallend detail in elftalfoto van Ajax tegen Aston Villa

14 maart 2024, 22:11
Foto: © Imago / ESPN

Kenneth Perez heeft zijn bedenkingen bij het optreden van Diant Ramaj in de wedstrijd tussen Aston Villa en Ajax. De keeper van Ajax legt te veel risico in zijn passing, zo concludeert Perez in de pauze van de wedstrijd.

IIn de studio van ESPN wordt de teamfoto van Ajax in Birmingham getoond. Perez ziet dat Ramaj op zijn tenen staat. “Ik wilde heel even kijken hoe hij zich verhoudt qua lengte. Zie je hoe hij staat op z’n voeten? Hij staat op z’n tenen. Hij lijkt nu net zo groot als Kaplan, maar dat is hij natuurlijk niet. Hij is aan de kleine kant als keeper. Dat gezegd hebbende: het is een heel goede keeper, vind ik.”

Artikel gaat verder onder video

“Maar in deze wedstrijd, waarin je de eerste storm moet overleven, vind ik dat hij veel te nonchalant omgaat met de bal”, vervolgt Perez. “Hij brengt zijn teamgenoten te snel en te vaak in de problemen. Hij kan voor een keeper heel goed voetballen, maar hij moet er wel rekening mee houden dat de spelers iets sneller onder druk worden gezet dan tegen pak ‘m beet Fortuna.” Ramaj moet zijn medespelers dus niet ‘zomaar inspelen’, benadrukt Perez. “Want dan komen verdedigers in de problemen.

Volg de wedstrijd tussen Aston Villa en Ajax in ons liveverslag!

In de blessuretijd van de eerste helft kwam Ramaj ver zijn doel uit om een kans voor Moussa Diaby te verijdelen na een splijtende steekpass vanaf de middelijn. Perez is goed te spreken over de ingreep. “Dit heeft hij al lang gezien. Als een soort libero grijpt hij in. Hij heeft een ongelooflijk goed gevoel voor wat er gebeurt. Ik ben gecharmeerd van hem, maar hij is aan de kleine kant en neemt vandaag iets te veel risico.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TheCrizzy
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat hij meer van grotere's houd. Ondergemiddeld/klein houd hij niet zo van. En dat ramaj niet stiekem op zijn tenen hoeft te staan op de foto, om groter te lijken. Iedereen ziet zo al dat ie klein is in het echt. Maar desondanks is hij wel fan van ramaj, want hij kan wel echt goed een potje ballen, bewaard ook altijd het juiste overzicht. #sizedoesntmatter/hetgaateromwatjeurmeedoet

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen