Lionel Messi maakt lelijkste doelpunt uit zijn carrière: 'Dit is hilarisch'

3 maart 2024, 08:55
Foto: © ESPN

Lionel Messi en Luis Suárez waren zaterdagavond op dreef voor Inter Miami in de gewonnen wedstrijd tegen Orlando City (5-0). De aanvallers scoorden allebei twee keer. Wel maakte Messi een doelpunt dat wellicht de geschiedenis ingaat als zijn lelijkste doelpunt ooit.

Suárez zette de eerste twee doelpunten van de avond op zijn naam en gaf vervolgens de assist bij de 3-0 van Robert Taylor. In de tweede helft scoorde Messi tweemaal. De 4-0 viel op opmerkelijke wijze. De 5-0 was op aangeven van Suárez, die uiteindelijk dus betrokken was bij vier treffers.

Artikel gaat verder onder video

Voorafgaand aan de 4-0 maakte Jordi Alba de nodige meters op de vijandelijke helft, om vervolgens te combineren met Suárez en de bal richting de rechterhoek te wippen. In een uiterste poging om de bal weg te werken schoot verdediger Robin Jansson tegen de binnenkant van de kruising aan. In de rebound nam Messi de bal op de borst aan, waarna hij werd gehinderd door verdediger Rodrigo Schlegel en naast de bal trapte. Toch ging de bal over de doellijn. Een 'hilarische goal', schrijven veel gebruikers op sociale media.

Messi’s tweede goal was een stuk fraaier: een tegendraadse kopbal na een scherpe voorzet van Suárez. Inter Miami heeft zeven punten verzameld in de eerste drie wedstrijden van het seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen