Antony wekt woede met zeer onsympathieke reactie(s) op instructie Ten Hag

18 maart 2024, 14:58   Bijgewerkt: 18 maart 2024, 15:47

Antony moest zondagavond, in de FA Cup-wedstrijd tegen Liverpool (4-3 winst), noodgedwongen aantreden als linksback van Manchester United. Door de vele personele problemen was de technische aanvaller de laatste optie als linksachter, tot grote woede van hem zelf. Op sociale media gaan er beelden rond waarop te zien is dat Antony het allesbehalve eens is met zijn instructie.

Toen Harvey Elliot voor de 2-3 had gezorgd, kreeg de Braziliaan te horen dat hij de resterende minuten moest invullen als linksback. Antony, die later in de verlenging zelfs trefzeker was, kon zich niet vinden in de tactische omzetting van trainer Erik ten Hag. Hij reageerde woedend en kon nauwelijks geloven wat de Nederlandse oefenmeester hem meegaf.

Onder meer Marcus Rashford en André Onana moesten de aanvaller tot kalmte manen. Opvallenderwijs waren veel Manchester United-fans zeer te spreken over het spel van Antony als linksback. De beelden die rond gaan na de tactische omzettingen zorgen daarentegen niet voor lachende gezichten bij diezelfde supporters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen