Pascal Jansen deelt zeer opvallende foto op Instagram: supporters Ajax trekken conclusie

15 maart 2024, 11:45   Bijgewerkt: 15 maart 2024, 11:52
Foto: © Imago

Pascal Jansen heeft vrijdagochtend een opvallende foto op zijn Instagram-kanaal geplaatst. De clubloze trainer deelt een foto waarop hij te zien is in de Johan Cruijff ArenA, terwijl hij naar zijn horloge kijkt.

Jansen zet geen tekst bij de afbeelding. Enkele supporters van Ajax zien de afbeelding als een teken dat zijn aanstelling bij Ajax een kwestie van tijd is. Dat zou een opvallende boodschap zijn, want Alex Kroes is vrijdag pas begonnen als algemeen directeur en is belast met de taak om een opvolger van John van ’t Schip te vinden. Kroes kent Jansen wel van hun gezamenlijke periode bij AZ.

Artikel gaat verder onder video

De foto is genomen op 8 oktober 2023, toen AZ een uitwedstrijd speelde tegen Ajax (1-2 zege). Het Instagram-account van Jansen is pas vijf dagen oud en niet geverifieerd, maar lijkt wel authentiek. Zo heeft zijn zaakwaarnemer Nathan van Kooperen gereageerd op zijn eerste Instagram-post. Ook wordt Jansen gevolgd door voetballers als Vangelis Pavlidis, Cody Gakpo, Eloy Room, Milos Kerkez en Willem Janssen.  

Eerder op de vrijdagochtend bracht de NOS vier trainers in verband met Ajax, onder wie Jansen. Verder vielen de namen van Jong Ajax-trainer Dave Vos, Manchester United-trainer Erik ten Hag en Liverpool-assistent Pepijn Lijnders. In januari werd Jansen ontslagen bij AZ, waarna hij tweemaal werd gesignaleerd in de Johan Cruijff ArenA. Zijn zaakwaarnemer stelt echter dat daar niet te veel achter moet worden gezocht. "Het was meer gewoon een wedstrijdje bezoeken, zoals hij dat ook bij andere clubs doet. Maar dat hij op een lijstje staat, is al sinds de zomer bekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Tuurlijk wordt het Jansen, andere trainers zijn bezet ten Hag gaat geen stap terug doen. En een trainer van internationale allure komt domweg niet naar Ajax of welke club in Nederland dan ook.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Het synisme druipt er vanaf.

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Realistische reactie, behoudens de opmerking over die internationale trainers, één en ander kunnen raar en verrassend lopen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Oud Keeper, ik denk dat Goku het niet cynisch bedoelt, is meer zijn aanname.

Jay Fanta
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Waarom zou het Jansen worden volgens jou, alleen om de foto en dat anderen dit roepen?

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik denk dat ze voor Slot gaan.

Kramer
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Bij AZ nog steeds onterecht ontslagen, de man deed het aardig dit jaar gewoon een kut selectie. Van mij mag die het proberen. Andere namen als Potter of een andere grote naam is qua salaris gewoon niet te betalen meer. Ten Hag komt echt niet terug, heb ook weinig vertrouwen in nieuw succes bij terugkerende trainers en achter de komst van Bosz stond ik zelf ook niet(al had die het vast wel beter gedaan dan Steijn of Schip). Koeman bij Oranje is ook zo een daverend succes.

Waarom19
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ook Pascal Jansen gaat het niet maken. Zolang Taylor en Rensch in de basis blijven , zal Ajax het lachertje in Europa en Nederland blijven.

Vito
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Taylor doet het de laatste tijd aardig! Rensch kan een nuttige speler zijn voor clubs als Cambuur, de Graafschap,

Jay Fanta
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Als ik heel eerlijk ben moet ik lachen om zoveel domme verhalen die constant hetzelfde zijn. Jij bent ook een lachertje alleen heb jij het zelf niet in de gaten.

Roy Landvreugd
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Die Sutalo niet meer opstellen,hij is de Jona Bij Ajax ,Als hij meespeelt verliest Ajax de meeste wedstrijden, let maar op, tegen wie dan ook ,of ze spelen gelijk ,heerst een vloekop Sutalo bij Ajax

Jay Fanta
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Sutalo had nooit gekocht mogen worden, die komt nog tekort voor Den Bosch en Eindhoven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen