NOS: Vier namen zingen rond bij Ajax als opvolger Van 't Schip

15 maart 2024, 07:10   Bijgewerkt: 15 maart 2024, 11:32
Foto: © Imago

Alex Kroes heeft vandaag (vrijdag) zijn eerste werkdag bij Ajax en heeft veel werk te verrichten. Een van de dossiers waar hij zich mee zal bezighouden, is de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer. Volgens de NOS zingen er vier namen rond in Amsterdam.

Jong Ajax-trainer Dave Vos wordt intern 'genoemd én geroemd', omdat hij 'hoog scoort op veel gebieden die de beleidsbepalers belangrijk achten'. Hij zou met zijn gedrevenheid en visie in het plaatje passen, al wordt getwijfeld of hij toe is aan Ajax 1. Tot vorig jaar vervulde Vos alleen de rol van assistent en jeugdtrainer.

Artikel gaat verder onder video

Andere namen zijn die van Pepijn Lijnders en Pascal Jansen. In het geval van Lijnders is het onduidelijk of hij wordt gezien als hoofdtrainer of assistent. Lijnders is al jarenlang assistent van Jürgen Klopp bij Liverpool, maar ze stoppen na dit seizoen allebei op Anfield. In de komende interlandperiode neemt Lijnders samen met zijn zaakwaarnemer de mogelijkheden door.

Kroes kent Jansen nog van zijn tijd bij AZ. In januari werd Jansen ontslagen bij AZ, waarna hij tweemaal werd gesignaleerd in de Johan Cruijff ArenA. Zijn zaakwaarnemer stelt echter dat daar niet te veel achter moet worden gezocht. "Het was meer gewoon een wedstrijdje bezoeken, zoals hij dat ook bij andere clubs doet. Maar dat hij op een lijstje staat, is al sinds de zomer bekend."

Lees ook: Graham Potter en Ole Gunnar Solskjaer aangeboden aan Amsterdammers

Tot slot wordt gespeculeerd over een terugkeer van Manchester United-trainer Erik ten Hag, weet de NOS. "Niet geheel onlogisch aangezien hij is aangesloten bij het door Kroes opgerichte zaakwaarnemerskantoor SEG. Maar net zoals eerder genoemde namen is dat nog allesbehalve zeker."

Wie van de vier is de beste kandidaat voor Ajax?

Laden...
2559 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Toch dat ik het allerliefste wil om vooral Ten Hag terug te halen naar Amsterdam !!!

dilima1966
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Geen vos die haalt ook geen resultaten nu bij jonge ajax zowat stijf onderaan Gewoon ten hag met pepijn De assistent die er nu zitten ook lozen

Kramer
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

In 20 minuten is er een naam bijgekomen, eind van de dag 16 namen?

DestRoy
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ik wil eigenlijk nooit reageren op jullie artikelen, maar ook hier maken jullie weer een fout. Tot slot wordt gespeculeerd over een terugkeer van Manchester United-trainer Erik ten Hag, weet de NOS. "Niet geheel onlogisch aangezien hij is aangesloten bij het door Kroes opgerichte zaakwaarnemerskantoor SEG. Maar net zoals eerder genoemde namen is dat nog allesbehalve zeker." Ten Hag deed een eventuele terugkeer bij Ajax donderdag af als 'supporterspraat'. In dat artikel geven julie aan dat Ten Hag de terugkeer van Eriksen afdoet als supporterspraat. Pas in de allerlaatste alinea van dat artikel zeggen jullie dat Ten Hag ook in de geruchtenmolen wordt genoemd, maar hij reageert daar verder helemaal niet op.

WBerg
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Vergeten we Wim Jonk ???

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen