Ron Jans is woedend en stapt in 44e minuut met harde woorden op Clay Ruperti af

31 maart 2024, 15:30   Bijgewerkt: 1 april 2024, 17:54
Foto: © ESPN

Ron Jans heeft zich zondagmiddag in de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht uitgelaten over een De Kuip-effect, nadat scheidsrechter Allard Lindhout in zijn ogen een verkeerde beslissing nam. Het zorgde ervoor dat een boze Jans met duidelijke bewoordingen richting vierde official Clay Ruperti liep.

De boosheid bij Jans ontstond nadat Bart Nieuwkoop na een duel met Souffian El Karouani een vrije trap meekreeg en de verdediger van Feyenoord daarna boos reageerde op de linksback van FC Utrecht. Lindhout sprak El Karouani vervolgens vermanend toe, wat voor irritatie zorgde bij Jans. Met zichtbare woede stapte de coach van de Domstedelingen op de vierde official van dienst af: scheidsrechter Ruperti.

Artikel gaat verder onder video

"Hé", schreeuwt Jans richting de vierde man. "Dit is weer echt een Kuip-effect", doelt de coach van FC Utrecht op een beslissing van de scheidsrechter, die in de ogen van de oefenmeester beïnvloed wordt door de sfeer in De Kuip. "Dit is echt weer het Kuip-effect", zegt Jans nogmaals tegen Ruperti, die rustig reageert op de coach van FC Utrecht.

Het resterende gedeelte van het gesprek is niet geregistreerd op ESPN, maar Jans maakte de vierde official duidelijk dat hij van mening is dat scheidsrechter Lindhout zich in de eerste helft laat inpakken door het publiek van Feyenoord.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Joey Kooij krijgt het zwaar te verduren tijdens PSV - FC Twente, onder meer van Michiel Kramer

Michiel Kramer haalt uit naar Joey Kooij, na diens controversiële besluit om een doelpunt van FC Twente af te keuren tegen PSV. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bean.
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ik heb wel eens, onterecht, lopen brullen over het geklaag bij de arbitrage van Arne Slot. Meestal had ik toen mijn medicijnen nog niet ingenomen. Maar je ziet nu, elke trainer doet het. Zelfs de charmante en goddelijk uitziende Ron Jans.

boyke
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ron Jans dit had ik nu niet achter je gezocht zo te keer gaan en erg onsportief terwijl je altijd als een charmante trainer te boek staat. Schaam je man en ik zag je meerdere keren opstaan ondanks er niets aan de hand was. Het is natuurlijk een tegenvaller als je met 2-0 voor staat en alsnog met 4-2 ten onder gaat maar laat je eigen niet kennen en neem het sportief op. Feyenoord was te sterk voor je en dat had je al aangegeven. Wie weet wordt je ooit nog wel eens trainer van Feyenoord aangezien je de capaciteiten er wel voor hebt. Buiten deze wedstrijd hem je veel gepresteerd sinds je bij FC Utrecht zit.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Na de wedstrijd gaf Jans toe dat feyenoord de betere was. Maar mag hij ook eens uitvliegen tegen het arbitrage? De adrelanine gierde hem door het lijf en iedereen weet dat men dan soms anders reageert dan zoals men gewend is. Ik vind het goed dat hij af en toe flink tekeer kan gaan. Als hij dit doet, doet hij het tenminste op een beschaafde manier. Je hebt er trainers bij lopen die zich dan als een idiot savant gedragen.

Voetbalfreak
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Clay Ruperti!? Is dat niet die Rotterdammer die VAR was bij de bekerwedstrijd Feyenoord-PSV? De wedstrijd die hij negatief heeft beïnvloed door te zitten slapen!! Dit was al raar, maar hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat deze Rotterdammer zich weer met Feijenoord mag bezighouden? Raar toch!?

gtsb
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Capelle is vlakbij rotterdam,niet rotterdam . Als je trouwens lult zoals jij lult . Moeten alle scheidsrechters ,var ,grensrechters etcetc in zeeland gaan wonen .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen