Valentijn Driessen walgt van optreden in Veronica Offside: 'Als je een grote jongen bent...'

27 maart 2024, 22:25   Bijgewerkt: 1 april 2024, 22:06
Foto: © Vandaag Inside

Valentijn Driessen is niet onder de indruk van het televisieoptreden van Clarence Seedorf eerder deze week. De voormalig topvoetballer van onder meer Ajax, Real Madrid en AC Milan was maandagavond te gast in Veronica Offside en kreeg van Wilfred Genee vragen over zijn tijd in het Nederlands elftal én de kritiek op Xavi Simons, maar weigerde zich over beide onderwerpen los te laten.

Genee was maandagavond benieuwd naar hoe Seedorf inmiddels denkt over zijn relatie met Marco van Basten, die tussen 2004 en 2008 bondscoach was van het Nederlands elftal. De viervoudig Champions League-winnaar raakte onder Van Basten echter uit beeld bij de nationale ploeg en behoorde daarom niet tot de selecties voor het Wereldkampioenschap in 2006 én het Europees Kampioenschap in 2008. “Ik zit ineens in een hele andere show. Ik heb eigenlijk helemaal niks meer aan dit soort gesprekken”, reageerde Seedorf gefrustreerd op de vragen van Genee.

Artikel gaat verder onder video

De presentator wilde woensdagavond in Vandaag Inside van Driessen weten hoe hij naar het optreden van Seedorf heeft gekeken. De verslaggever van De Telegraaf toont zich kritisch op de voormalig international. “Hij zegt dat hij overal eigenlijk boven staat, maar hij staat eigenlijk nergens boven. Hij vindt dat hij het goed heeft gedaan als trainer en vindt het raar dat hij geen werk meer heeft. Hij wordt door jou geconfronteerd met een aantal zaken, waaronder Van Basten en het Nederlands elftal, maar geeft daar geen antwoord op. Als je een grote jongen bent… Wat je mij ook vraagt, dan geef ik jou antwoord. Hij niet”, zo klonk het.

Volgens Driessen verschool Seedorf zich achter ‘gemaakte afspraken’, waarvan Genee niet op de hoogte was. “Die worden niet aan jou doorgegeven, maar los daarvan. Je kunt toch gewoon antwoord geven? Je zit aan tafel om antwoord te geven, niet om verstoppertje te spelen”, aldus Driessen. Johan Derksen wilde zijn mening over Seedorf ook nog even kwijt. “Hij wil monologen loslaten. Hij wil het woord hebben. Het is echt een hele aardige gozer, ook nog een verstandige gozer. Maar er is één probleem: er is niemand zo tevreden over zichzelf als Seedorf”, stelt de Snor.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sneijder hoorde opvallend geluid uit kamer Promes en Depay: 'Ik ging naar binnen, Memphis liep boos weg'

Wesley Sneijder vertelt bij Veronica Offside een anekdote over zijn tijd bij het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Mike
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Want als je de dingen vooraf hebt afgesproken dan is het inderdaad normaal, gastvrij en beleefd om ze wel te bespreken? Het feit dat Genee het niet weet is niet relevant. Het zegt met name meer over de incompetentie en chaotische structuur van werken. En, zoals Seedorf aangaf, hij wilde het er op een ander moment wel over hebben maar dan meer tijd. Dus Valentijn doet een valentijntje. Veel lucht brengen over iets wat alleen hij vindt.

Chrisd
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

De laatste tijd heeft het meeste wat Genee aanpakt een heel vies bijsmaak je. Het hele vervelende van dit alles is dat die parasiet van de Telegraaf hier lekker op inspringt.

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Iedereen zou eigenlijk elke artikel waarin Driessen zijn mening geeft en zijn naam in de kop van het artikel wordt vermeld moeten boycotten door niet te lezen. Hopelijk ziet FcUpdate dan de toegevoegde waarde van dat reptiel niet meer. Ik lees ze in het vervolg in ieder geval niet meer.

Standby
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Die praatprogramma's slaan de plank mis ,die Driessen is altijd maar negatief ,niet meer kijken ,ze krijgen met dat commentaar ook nog eens goed betaald ,ze hebben allemaal aan tafel NIETS bereikt in hun zijn " carrière "

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Waren die reacties van Seedorf wel correct ?

Waarom19
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Driessen is bij VI een billelikker.

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal mee eens programma van tv halen

Danny86
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik vind het altijd tenenkrommend als Seedorf aan een betoog begint Maar eerlijk is eerlijk als voetballer hoort hij bij de allergrootste. En dat is hem wel ontnomen hier in Nederland. Want ja lastige spelers kennen we niks mee.

Roffainho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies. Ik deel je mening compleet! Seedorf behoord bij de grootste. Echt 1 van de meest complete middenvelder die ik ooit heb gezien. Hij krijgt daar niet de erkenning voor, wellicht ook door zijn persoonlijkheid en zijn wat arrogant gedrag.

Lionel59
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik vond, dat Seedorf gelijk had. Hij zat daar om iets anders te bespreken, het is dan volkomen ongepast om herhaaldelijk dezelfde vraag blijven te stellen. Iedereen heeft het recht om vragen niet te beantwoorden om persoonlijke redenen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen