Van Hanegem ziet Ajacied door de mand vallen en doet beroep op Van 't Schip: 'Stel hem dan niet op!'

15 maart 2024, 16:53   Bijgewerkt: 15 maart 2024, 17:12
Foto: © Imago

Wat Willem van Hanegem betreft mag de hype rondom Ajax-speler Ahmetcan Kaplan wel wat minder. Na de thuiswedstrijd tegen Aston Villa, die in 0-0 eindigde, was er veel lof voor de 21-jarige Turkse stopper. Daar waar er na de heenwedstrijd tegen de ploeg uit Birmingham met tamelijk positieve noot werd gesproken, was dat na de terugwedstrijd rigoureus anders.

Op Villa Park hielden The boys in claret and blue even flink huis: 4-0. Naast het feit dat Ajax niet meer in actie gaat komen in de Europese toernooien dit seizoen, houdt de club uit Amsterdam er ook enkele vervelende blessures aan over. Onder andere Kaplan viel geblesseerd uit. Van Hanegem legt in de Willem&Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad uit dat hij de hype rondom de Ajacied wel wat overdreven vindt.

Artikel gaat verder onder video

Het ding wat Van Hanegem vooral op de kast jaagt zijn de mensen die na één goede prestatie direct oordelen, zo legt hij uit. “Veel mensen op televisie roepen het ook direct als het één wedstrijd wel aardig is. Dan willen ze dat direct uiten om te laten zien dat ze ook nog steeds voor die club zijn. Daar erger ik me wel aan”, gaat De Kromme verder.

Ook Sivert Mannsverk viel door de mand in de uitwedstrijd in Birmingham, zo zag Van Hanegem. “Er zit nu een speler bij die pilletjes neemt om rustig te worden en hij wordt er nu weer uitgestuurd... Stel die jongen dan niet op, man! Dat is niet goed voor de club, maar ook niet voor die jongen”, besluit het 80-jarige Feyenoord-icoon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Willempie heeft het weer goed geanalyseerd

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Willempie heeft het natuurlijk weer goed geanalyseerd als het maar Ajax is, terwijl bij zijn oude club veel spelers bij elke wedstrijd door de mand vallen, denk onder andere aan die 2 die niet de tegenwoordigheid van geest hebben om een penalty tegen AS Roma in te schieten, oude kwijldrol die Van Hanegem.

Zadkine
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Je hebt 1 jaar wat superslecht loopt. En on al die jaren met alle aandacht, subsidie en meewerken van heel 020 en alles wat journalistiek Noord-holland betreft en je hebt niks wat lijkt op eelt op je ziel. Dan ben je nooit fan van een voetbalclub geweest maar van een musical gezelschap.

FCJel
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

De frustratie zit weer hoog en de slachtofferrol is weer gevonden zie ik? Hoe durven er voor het eerst in de geschiedenis negatieve berichtjes over een club geschreven te worden he? En wat een onrecht wordt ajax aangedaan! Dat is nog nooit voorgekomen! Wat een absolute clowneske achterban is het toch ook. Overigens is van hanegem altijd zeer kritisch over feyenoord en alles daaromheen geweest. Hij heeft naast dit artikel wel eens wat vaker gepraat in zijn leven.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ga janken, Jankerd.

Goku
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

FCJel, dat willen ze niet lezen anders hebben ze niets om mee te slaan

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Krotje en KC, hoe vaak jullie Feyenoord probeert te kleineren, mij raak je er niet mee. Jaren hebben de Feyenoord supporters alles over hen heen gehad van jullie Ajax supporters.Nu Ajax zo ernorm slecht seizoen waar in ze elke wedstrijd door de ondergrens zakken kun je verwachten dat zij er wat van zeggen en dollen met de Ajax supporters en daar zijn er hier veel van. Maar hoe zielig jullie twee reageren ga je denk dat je met personen te maken hebt uit een GGZ instelling. Want wat wij ook zeggen op welke manier ook jullie zijn altijd gekrenkt, aangetast in jullie enorme ego. En ik weet niet als jullie twee het weten: HET IS MAAR EEN SPELLETJE!! Ik raad jullie een leven te nemen naast Ajax dan zie je dat er zoveel moois in het korte leven is naast voetbal/Ajax.

Goku
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

😂😂😂 punt gemaakt

Goku
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Wat doe je nu dan? Daarnaast probeert Krotje zijn bericht zo te schrijven dat het op zich zelf staande reactie is maar tussen de regels door reageert gewoon 😂😂😂

DeWitteBeer
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Hier kan ik maar een ding op zeggen, ga lekker genieten van al het mooie wat het leven te bieden heeft en laat ons lekker een eigen mening hebben over voetbal, VOETBAL EN NIET ALLEEN EEN SPELLETJE!!!!

gtsb
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Revolutie en goku krotje kc (het is 1 persoon)kan het niet meer aan . Verschillende accounts ,het gaat slecht met je club . Teveel vrije tijd en dan krijg je dit .

gtsb
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Revolutie fc update vindt het prima . Als er maar gereageerd wordt. Het leukste is dat deze gasten deze site echt serieus nemen. Waar jij en ik een leven hebben . Onze mening geven en doorgaan . Morgen zegt pietje balophetdak iets over ajax en beginnen de jankverhalen van onze schizo weer .

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Clown.

MaxH
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

KC wat ik al eerder zei klopt dus precies bij U “Afkomst verloochent zich nooit” Groetjes en prettig weekend

gtsb
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Niemand wil dat ook

Derk62
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Willem heeft gelijk, krotje en KC ga nou lekker op ballet ofzo, dat gejankt steeds van die kut neuzen

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heeft gelijk maar als een speler slecht speelt na 1 wedstrijd dan mogen ze van de media ook gelijk afgezeken worden. En dat vind ik altijd wel pijnlijk om te horen. Niet na 1 wedstrijd lyrisch zijn? Dan ook niet iemand afzeiken na 1 wedstrijd. Ik bedoel maar, dat werd bij Henderson ook gedaan, nee daar al voor hij überhaupt begon.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen