Vermoedelijke opstelling Feyenoord: blessuregeval keert eindelijk terug bij selectie

17 maart 2024, 07:00   Bijgewerkt: 17 maart 2024, 08:35
Foto: © Imago

Het lijkt erop dat Arne Slot geen wijzigingen gaat doorvoeren tegen sc Heerenveen ten opzichte van de gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo (3-0). De vermoedelijke opstelling die het Algemeen Dagblad zaterdagochtend publiceerde leverde daarom ook weinig verrassingen op. Thomas van den Belt keert na lang blessureleed terug in de wedstrijdselectie.

De middenvelder ontbrak sinds 2 februari bij de Rotterdammers wegens een heupblessure, maar zal zondagmiddag terugkeren op het wedstrijdformulier. Vorige week zaterdag maakte Van den Belt al minuten in de wedstrijd van Feyenoord Onder 21 tegen FC Groningen Onder 21. Het is afwachten of de middenvelder – die al het hele seizoen fungeert als reservespeler – minuten gaat maken in het Abe Lenstra Stadion.

Artikel gaat verder onder video

Wie wel minuten gaat maken, is Timon Wellenreuther. De Duitser is nog altijd de vervanger van de geblesseerde Justin Bijlow en staat onder de lat. Voor zijn neus staan, van rechts naar links, Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld heeft kiest Slot vermoedelijk wederom voor het drietal Quinten Timber, Mats Wieffer en Ramiz Zerrouki.

Voorin verwacht het AD ook geen wijzigingen bij Feyenoord. Dat betekent dat Yankuba Minteh, Santiago Giménez en Luka Ivanusec in de voorste linie gaan acteren. Bij Heerenveen ontbreekt Luuk Brouwers met een blessure. Kees van Wonderen, die na dit seizoen vertrekt, ziet Ion Nicolaescu terugkeren bij zijn selectie. De aftrap van het duel vindt zondag om 14.30 uur plaats in het Abe Lenstra Stadion.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:

Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Minteh, Giménez, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling sc Heerenveen:

Van der Hart; Braude, Van Beek, Bochniewicz, Köhlert; Haye, Olsson, Tahiri; Walemark, Van Amersfoort, Sahraoui.

Wat verwacht jij van sc Heerenveen - Feyenoord?

Laden...
518 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wordt moeilijk maar verwacht winst 1-3

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoop ik met je mee. Alleen we scoren wel heel moeilijk. We killen het niet wanneer het kan . Zal wel weer billenknijpen worden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen