Verwarde blikken bij ESPN: Ali Boussaboun kan als enige aan tafel lachen om ‘raar gedrag’

9 maart 2024, 23:34
Foto: © ESPN

Mario Balotelli kwam deze week weer eens in het nieuws. Niet vanwege zijn sportieve prestaties op het veld, maar omdat de Italiaanse spits vuurwerk afstak in de kleedkamer van zijn club Adana Demirspor. Een video van het moment wordt zaterdagavond getoond in De Eretribune van ESPN, waar Ali Boussaboun als enige aan tafel kan lachen om de actie van Balotelli.

Balotelli jaagde deze week zijn teamgenoten bij Adana Demirspor de stuipen op het lijf, door in de kleedkamer van de Turkse club vuurwerk af te steken. Een filmpje van het moment ging vervolgens razendsnel rond op social media en wordt zaterdagavond ook getoond in De Eretribune.

Artikel gaat verder onder video

“Wat deed die Balotelli nou eigenlijk? Dat is toch raar”, kondigt presentatrice Aletha Leidelmeijer het fragment aan. Tafelgast Sjoerd Mossou haalt zijn schouders op: “Hij stak vuurwerk af in de kleedkamer. Het is Balotelli: die doet altijd gekke dingen”, zegt de columnist van het Algemeen Dagblad.

“Dit is gewoon een grappenmaker”, vult Boussaboun, oud-speler van onder meer Feyenoord en FC Utrecht aan. “Als je Mourinho wel eens over Balotelli hoort praten, dan lig je helemaal in een deuk.” Mourinho was in het verleden bij Internazionale trainer van Balotelli.

“Ik vind dit geen humor. Ik vind het niet grappig”, reageert een andere tafelgast, Kees Luijckx, waarna Leidelmeijer zegt: “Nee. Ik vind dit ook niet grappig.” Mossou spreekt van ‘raar gedrag’, maar Boussaboun blijft bij zijn mening: “Ik kan hier wel om lachen”, zegt de oud-spits, die voor verbaasde blikken aan tafel zorgt bij onder anderen presentator Jan Joost van Gangelen.

Kun jij lachen om de actie van Mario Balotelli?

Laden...
3425 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

De stoker
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Voetbalhumor noemen we dat. Ali snapt dat en Luijckx, ja ach nooit echt een voetballer geweest

Jopie
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Hij steekt toch geen pot af het is 1 rotje kan ik ook wel om lachen,wat een zeikerds daar bij ESPN brrr

Lionel59
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Mij laat het echt koud. Ik vind het niet erg en ik kan er niet om lachen. Elkaar een poets bakken of zo, ja. Dit is een voetzoekertje, niet eens vuurwerk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen