Mogelijke Ajax-trainer geïdentificeerd: 'Staat er intern goed op, over zijn potentie geen twijfels'

27 maart 2024, 19:02
Foto: © Imago

De kans dat Dave Vos in de toekomst trainer van Ajax wordt, lijkt ontzettend groot. Sterker nog, misschien staat de huidige oefenmeester van de beloftenploeg van de Amsterdammers volgend seizoen al aan het roer in de Johan Cruijff ArenA. Voetbal International ziet Vos als één van de acht potentiële vervangers van John van ’t Schip.

“Dat Dave Vos ooit hoofdtrainer van Ajax 1 wordt, staat in de sterren geschreven”, begint het medium in een uitgebreid artikel. “Vos nu als eindverantwoordelijke voor de groep bij Jong Ajax. Daar schommelen de resultaten logischerwijs, maar is ondanks de massale wisselingen in de spelersgroep wel iedere week de hand van de trainer te zien, met écht Ajax-voetbal.”

Artikel gaat verder onder video

De veertigjarige trainer ‘staat er intern goed op, terwijl over zijn potentie geen twijfels bestaan’, weet VI. “De vraag is of het voor beide partijen verstandig is om hem nu al voor de leeuwen te gooien. Op die manier beschadigde Ajax eerder al een clubman als John Heitinga”, valt er te lezen.

“Vos realiseert zich ook: je krijgt maar één kans op een eerste indruk. Als hoofdtrainer ligt je hoofd snel op het hakblok, de hierboven geschetste rol als assistent-trainer is voor hem carrière technisch wellicht veiliger”, sluit VI af. De naam van Erik ten Hag kan van het Amsterdamse wensenlijstje geschrapt worden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ruud Gullit: 'Het gerucht in Amsterdam gaat dat hij de nieuwe trainer wordt, ik denk dat ook!'

Ruud Gullit denkt te weten wie de nieuwe trainer van Ajax wordt. Youri Mulder is het eens met zijn tafelgenoot bij Rondo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Echt niet te hopen nog slechter dat wat nu al trainers bij elkaar van het eerst is geweest hij staat zowat onderaan jong ajax krijgt het eerste elftal nog minder aan de praat als v t schip

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Ik weet het niet met Dave Vos, Jong doet het ook maar zo zo.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik zie wat er bij Jong moet worden opgesteld vind ik het allemaal nog wel meevallen. Er wordt herkenbaar Ajax-voetbal gespeeld, niet altijd even goed, maar er worden wel weer resultaten geboekt. Het is in ieder geval leuk om naar te kijken. Als ik Vos was zou ik gewoon nog even Jong blijven coachen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik denk dat Dave Vos 1e assistent van de nieuwe coach moet worden, omdat hij de Jongspelers goed kent. In voorgaande edities zag ik onder de Jongspelers rond de 6, 7 belofte volle talentjes ballen, maar sinds het vertrek van Reiziger af en toe 2 of 3 meneer Reuring.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ach gaat toch al niet goed met ajax !!!

Blackie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

maar mannen het gaat toch goed komen met Ajax.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen