Wilfred Genee pakt telefoon en maakt excuses voor grappen over collega

18 maart 2024, 21:33   Bijgewerkt: 18 maart 2024, 23:31
Foto: © Veronica Offside

Wilfred Genee heeft zijn excuses aangeboden aan collega-presentator Marcel Maijer. Vorige week maakte Genee in de uitzending van Veronica Offside pijnlijke grappen over Maijer.

Maijer is bij RTL7 presentator van de Champions League-wedstrijden en ontving vorige week Wesley Sneijder en Jan Boskamp in de studio. De twee gasten zaten een dag eerder ook bij Veronica Offside, waar ze door Genee werden gevraagd naar dinsdag. “Met Marcel Maijer gezellig een hele uitzending maken. Van begin tot einde een uitzending maken. Tik…”, zei Genee lachend. Sneijder antwoordde: “Tak.”

Artikel gaat verder onder video

Daarmee leken de tafelheren te insinueren dat de vraaggesprekken met Maijer weinig dynamiek bevatten. Boskamp was niet te spreken over de opmerking van Genee. “Waarom zit je die jongen weer uit te lachen? Je bent echt een waardeloze gozer.” Genee reageerde: “Shit, ik vergat dat we op tv zijn. We zaten net in de kleedkamer. Ik haal dingen door elkaar. Dat had ik niet moeten doen. Stom van me.”

Genee biedt excuses aan

Genee vroeg zich later nog af ‘waar de kracht van Marcel zit’. “Nee, sorry, ik moet ophouden nu. Zo flauw dit”, concludeerde hij. Sneijder verklapte maandagavond dat Genee zijn excuses heeft aangeboden. “Jij bent ook een slappeling. Eerst Marcel hier afkraken en daarna ga je ‘m bellen? Ik bel ze niet op hoor, vanavond, als ik iets over iemand zeg. Marcel vond het trouwens niet leuk. Ik zat de volgende dag met ‘m in de studio.”

“Ja, ik heb ‘m gebeld”, beaamde Genee. “Ik heb sorry gezegd. Het was een beetje flauw. We zaten hier te dollen met z’n allen in de kleedkamer. Ik vond het een beetje flauw om dat door te voeren in de uitzending. Dat kan toch?”

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen