Feyenoord heeft beet: eerste zomeraanwinst tekent tot medio 2029

3 april 2024, 09:39   Bijgewerkt: 3 april 2024, 13:01
Foto: © Imago

Feyenoord kan met ingang van komend seizoen definitief beschikken over Anis Hadj Moussa. De linkspoot is momenteel op huurbasis actief voor Vitesse, maar maakt in de zomer de overstap van Patro Eisden Maasmechelen naar de regerend kampioen van Nederland. Hadj Moussa zet in De Kuip zijn handtekening onder een contract tot medio 2029.

Feyenoord heeft er geen gras over laten groeien. De eerste geruchten over de interesse in Hadj Moussa kwamen vlak voor het afgelopen weekeinde naar buiten en een paar dagen later mag de 22-jarige flankspeler zich dus al (bijna) speler van de Rotterdammers noemen. Hadj Moussa staat sinds de zomer van 2023 onder contract bij Patro Eisen. Die club verhuurde hem in januari voor een halfjaar aan Vitesse, waar hij in no-time een positieve indruk heeft achtergelaten. De Arnhemmers steven weliswaar in rap tempo af op degradatie, maar met twee doelpunten, twee assists en vooral zijn bij vlagen onnavolgbare trippers is Hadj Moussa een lichtpuntje in het Gelredome.

Artikel gaat verder onder video

De Algerijn had zich naar verluidt ook in de kijker gespeeld bij Ajax, maar stapt na dit seizoen dus over naar Feyenoord. Het goed geïnformeerde 1908.nl kondigde de komst van Hadj Moussa dinsdagavond al aan en woensdagmorgen maakt de club melding van een akkoord met Patro Eisden. De dribbelaar had daar nog een contract tot de zomer van 2025, dus Feyenoord maakt naar verluidt een kleine transfersom over naar de club uit België. In Rotterdam komt Hadj Moussa onder meer te spelen met zijn landgenoot en teamgenoot bij de nationale ploeg Ramiz Zerrouki. Trainer Arne Slot heeft met Hadj Moussa de eerste gewenste versterking voor de vleugels alvast binnen. Feyenoord nam in januari al afscheid van Javairô Dilrosun en ziet na dit seizoen mogelijk ook Alireza Jahanbakhsh vertrekken.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Miljoenenbod lekt uit: dit bedrag wil Feyenoord betalen voor Anis Hadj Moussa'

Feyenoord heeft bij het Belgische Patro Eisden een miljoenenbod uitgebracht op Anis Hadj Moussa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dutchy
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Volgens mij is Gijs Smal de eerste zomeraanwinst toch? Begreep dat hij het contract al had ondertekent in rotjeknor

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

'Officieel' heeft Smal volgens mij nog niet getekent. Dus kan hij ook 'Officieel' ook nog geen (eerste) zomeraanwinst genoemd worden.

Dutchy
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ah excuses dan, ik dacht vorige week te lezen dat hij een krabbel had gezet

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@dutchy onofficieel schijnt dat ook wel zo te zijn. Maar officieel is er dus nog niks bekend gemaakt. Wek wat verwarrend.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Leuke speler van wat ik er van gezien heb . Voor eisden is het natuurlijk al gauw een record . Maar het bedrag zal wel meevallen denk ik . Een relatief goedkoop gokje met een talentvolle jongen . We gaan het zien

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Blijft afwachten, zal wel 2de in lijn zijn verwacht ik

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja ik verwacht er wat gaan(minteh en ali ). En dat er dan idd een grotere naam bij komt . Sauer en moussa dan de 2d lijn zoals jij zegt

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik gok max 3.5 miljoen stijf links is ie maar hij is licht op zn benen beweegt snel met wat meer precisie in zn schoten kan zeker wat worden in de eredivisie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen