Feyenoord vernedert Ajax tot op het bot: grootste Klassieker-overwinning ooit

7 april 2024, 16:25   Bijgewerkt: 7 april 2024, 17:46
Foto: © Imago

Met een 6-0 overwinning in de Klassieker heeft Feyenoord een rampweek voor Ajax compleet gemaakt. De ploeg van Arne Slot was op alle vlakken beter dan de aartsrivaal en buitte de verdedigende ineffectiviteit van de Amsterdammers effectief uit. Voor rust liepen de Rotterdammers uit naar 3-0, waarna ze dat in de tweede helft herhaalden. Het betekende voor Feyenoord de grootste zege ooit in een Klassieker.

Beide ploegen boekten in de aanloop naar het belangrijke duel een teleurstellend resultaat. Feyenoord kwam niet tot scoren tegen hekkensluiter Volendam (0-0), terwijl Ajax in de slotfase twee dure punten verspeelde tegen Go Ahead Eagles. Bij zijn blunder liep de onfortuinlijke Diant Ramaj een elleboogbreuk op, waardoor Gerónimo Rulli de taak had om een hernieuwde blamage tegen de aartsrivaal te voorkomen. Wel keerden Brian Brobbey en Chuba Akpom terug in de Amsterdamse selectie, terwijl bij Feyenoord Luka Ivanusec en Alireza Jahanbakhsh weer op de bank plaatsnamen.

Artikel gaat verder onder video

Daarnaast zat er nog een eregast op de tribunes van De Kuip. Shinji Ono, die een belangrijke rol speelde in de UEFA Cup-winst van 2002, was overgevlogen uit Japan en werd geëerd met een enorm spandoek. De 44-jarige middenvelder zag hoe zijn oud-werkgever Ajax in de openingsfase bij de strot greep door hoog druk te zetten en in rap tempo de aanval te zoeken. Santiago Gimenez stuitte in de korte hoek op het been van Rulli, terwijl een poging van Minteh na een goede actie in het zijnet belandde. Na een minuut of tien ging de Rotterdamse storm liggen, maar hield de ploeg van Arne Slot de teugels stevig in handen.

Door het lagere tempo had De Trots van Zuid soms moeite om van achteruit de weg naar voren te vinden. Toch werd de ‘A4’ richting het Amsterdamse doel de nodige malen ingeslagen. De ploeg van John van ‘t Schip had echter een muur gebouwd rond de eigen strafschopgebied, waardoor de mogelijkheden het doel niet bereikten. Van mogelijkheden kon de Amsterdamse tegenstander enkel dromen: de bezoekers probeerden wel te counteren, maar waren de bal na een handvol balcontacten steevast kwijt. In de verdediging werd de bal soms langer vastgehouden, maar ook tijdens het temporiseren maakte de Ajax-defensie een matige indruk.

Uiteindelijk was het een misvatting van Ahmetcan Kaplan die de openingstreffer inleidde. De 21-jarige Turk nam tijd die hij niet had, waardoor Minteh hem eenvoudig van de bal kon lopen. Vervolgens wipte Igor Paixão de bal eenvoudig langs Rulli, iets wat Gimenez kort daarvoor nog verzuimde. Vervolgens leek de organisatie in de Amsterdamse defensie verdwenen en stond twee minuten later de 2-0 op het scorebord. Ditmaal was het Hato die de mist in ging, waardoor Minteh na een voorzet van Bart Nieuwkoop kon binnenschieten. De rappe Gambiaan was een plaaggeest voor de 18-jarige verdediger en liep hem soms voorbij alsof hij er niet stond.

Op deze manier verschafte hij Nieuwkoop kort voor rust een aardige kans, maar de rechtsback kreeg de bal niet langs Rulli. Hancko was in de slotseconden van het eerste bedrijf echter nog wel trefzeker. Een omhaal van Gimenez leek het doel niet te halen, maar via de binnenkant van de paal promoveerde de Slowaak zijn poging tot doelpunt. Na rust probeerde Ajax iets meer tegengas te geven door onder andere het inbrengen van Chuba Akpom, maar de Engelse spits kwam net als Steven Bergwijn niet in het stuk voor. De ploeg van John van ‘t Schip toonde op alle vlakken een gebrek aan daadkracht, zowel in verdedigend als aanvallend opzicht.

Dit werd door alle treffers in de tweede helft bevestigd. De 4-0 kwam van de voet van Minteh, die op de rand van het strafschopgebied niet aangepakt werd door Hato en vervolgens de kleine hoeveelheid ruimte benutte om de bal binnen te krullen. Even later leverde invaller Branco van den Boomen het leder eenvoudig in, waarna Quinten Timber de bal binnenschoof. De laatste treffer ontstond nadat een actie van Minteh door meerdere Ajacieden niet effectief gestopt kon worden. Igor Paixão kreeg de bal vervolgens voor de voeten en schoot via de lat raak. Gerónimo Rulli leek de 7-0 in te leiden na de bal in de voeten van Gimenez te schieten, maar hij kon zijn fout herstellen.

Die 7-0 leek alsnog te vallen na het eerste balcontact van Alireza Jahanbakhsh, maar door een kleine aanraking van mede-invaller Ayase Ueda werd zijn schot afgekeurd wegens buitenspel. De Rotterdammers hadden inmiddels de voet van het gaspedaal gehad, wat ertoe leidde dat Ajax in minuut 82 eindelijk haar eerste doelpoging noteerde. Julian Rijkhoff werd handig weggestuurd door Hato, maar kreeg de bal niet langs Timon Wellenreuther. Ondanks de nodige ruimtes bleef het uiteindelijk bij zes treffers, waarmee Feyenoord haar grootste Klassieker overwinning ooit boekt.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Opstootje buiten beeld tussen twee spelers van Ajax na zesde treffer Feyenoord

Na het zesde doelpunt van Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax, in de 66ste minuut gemaakt door Igor Paixão, heeft er buten beeld een woordenwisseling plaatsgevonden tussen twee Ajacieden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

FcUpdate, wacht gewoon even met het plaatsen van een artikel. Het zijn nu letterlijk 2 zinnen, kom op man...

dilima1966
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ajax wat een wanprestatie weer Totaal geen kans kansloos missie Nog slechter dan het vrouwen voetbal Weg 5 plek weg Europese voetbal Ajax kan beter mee gaan spelen met de
Azerion Vrouwen Eredivisie

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt Ajax moet grote schoonmaak houden alle miskopen bejaarde spelers keepers opruimen

haike
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zelfs daar worden ze geen kampioen en mogen ze blij zijn als ze 6e worden!

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk !

Klantenservice
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Poeh, dit was wel een wedstrijd om van te genieten. Moet wel eerlijk zeggen dat ik dit vantevoren niet verwacht had. Zeker gezien het feit dat de uitslag nog groter had kunnen (misschien wel moeten) zijn. Twente blijft op dezelfde achterstand, dus dat is dikke prima.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Dit was fantastisch om te zien en niet eens geflatteerd. Tegelijkertijd ook wel schrijnend wat Ajax op de mat legt. Zo weinig kansen en dat spel…..je krijgt er gewoon medelijden van

Goku
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Heerlijk genoten !!!! Afgestraft, vernederd, en huilend naar huis gestuurd.

FCJel
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Wat een heerlijk resultaat, smullen geblazen!

Allback
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Mooie uitslag voor Feyenoord, wel, met de kanttekening dat dit nou ook weer niet een wereldprestatie was. Dit Ajax is echt heel matig en dat kwam wederom heel duidelijk naar voren. Als je wanprestatie na wanprestatie ziet door het elftal tegen kleine clubs is een 6-0 uitslag in de Kuip niet heel bijzonder. Ondanks dat het de grootste nederlaag ooit was tegen Feyenoord met 6 doelpunten verschil.

Goku
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Maar tegen kleine clubs parkeren ze niet de bus voor eigen doel. Dit Ajax heeft in de KKD nog niets te zoeken. Denk dat de Ajax vrouwen Feyenoord nog beter partij had gegeven en meer doel pogingen hadden gehad.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goku, het probleem zit hem gewoon in het feit dat veel Ajax spelers totaal niet kunnen opbouwen en zeker met de druk van Feyenoord (zie: Kaplan en Hato en Branco waar het fout gaat). Als je dat al weet en je speelt uit tegen Feyenoord, wetende dat het team wankelt, het Ajax spel al niet gespeeld kan worden omdat je dan kans op kans tegen krijg, dan snap ik dat je verdedigend wilt spelen. En normaal kan dat ook, dan kan je een bal geven op Brobbey, maar als je geen aanspeelpunt hebt ja dan wordt t lastig. Verder ben ik het wel eens met je want het is gewoon dramatisch.

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Was de uitslag groot genoeg?

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe bedoel je? Als we het hebben over de bus parkeren, ik denk dat Ajax eigenlijk de schade voornamelijk wilde beperken, en achteraf ja dan is dat niet gelukt maar we weten natuurlijk niet hoeveel het geworden zou zijn als ze anders hadden gespeeld. Dit Ajax komt gewoon kwaliteit (en dat niet alleen in het veld) tekort om te voetballen tegen Feyenoord.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Nee. Hadden nog 2 penalty's moeten hebben en bergwijn een rode kaart.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Qua een van de 2 penalty-momenten, die kan ik me oprecht niet herinneren (zeg niet dat die er niet was), die hands op het eind was inderdaad een penalty en Bergwijn had inderdaad rood moeten krijgen

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gabrielle leuk dat je over het opbouwen begint. Maar fff serieus . Ik ben ook bij utrecht -ajax geweest . En weet je wat het ergste is aan deze spelers/selectie. Ze denken nog steeds na alles dat ze geweldig zijn . Zo liepen ze op het veld tegen utrecht ,en nu weer . Er is geen reet veranderd

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja dat merk ik ook. Toch nieuwsgierig wat je bij Utrecht-Ajax deed als een Feyenoord fan 🤔 Jokes aside, ik ben het eens met je. Misschien tijd voor zelf-reflectie lessen voor de hele selectie, op kosten van de spelers zelf

Rudolf21
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Prima overwinning. Niet meer zeggen dat Feyenoord altijd de scheids mee heeft, snaveltjes voorlopig maar even dicht. En even een compliment naar het Feyenoord legioen in het stadion. Geen vuurwerk op t veld gooien achter je ploeg staan en er echt een feest van gemaakt. De echte fans krijgen nu eindelijk waar voor hun geld en de nieuwe generaties gaan nu zien wat Feyenoord echt in houd. En de losers snel terug naar hun holletje.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ja logisch dat ze geen vuurwerk op het veld gooien als ze voorstaan en hele wedstrijd de betere. Beetje onzin deel van je reactie. Verder, gefeliciteerd. Goede wedstrijd van Feyenoord, wel jammer dat dan laatste paar minuten beetje bij 6-0 rondtikken achterin, dat vond ik beetje triest (mijn mening).

Rudolf21
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Dus als je achter staat moet je dat wel doen? Ga je nest in en houd je snavel.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee dat zeg ik niet. Het moet NOOIT NOOIT gebeuren, alleen het zou ook totaal niet logisch zijn dat je dat bij een voorsprong gaat doen. Niemand moet vuurwerk op het veld gooien en diegene die het doen stadionverbod voor t leven gooien met een hoge boete.

DRAAK72
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Gefeliciteerd fynoord mensen terecht ge wonnen top

Paulito
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Vond de 7-0 onterecht, Feyenoord had nog 2 strafschoppen moeten krijgen. Makkelie fluit vaak in het voordeel van Ajax. We kennen allemaal Utrecht- Ajax waardoor PSV niet kampioen werd. Het zit wel heel slecht in de selectie bij Ajax, een Wisselkeeper die zijn spelers opbeurd en een aanvoerder die er niet van gediend is. Bergwijn, te druk met zn tattoos maar laat wederom zn team in de steek.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valt wel mee. 1 100% penalty, een 100% rode kaart maar verder gewoon een prima wedstrijd. En nu met de VAR is het uiteindelijk de VAR die de schuld moet krijgen, niet de scheids.

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Van dit Ajax had iedereen gewonnen, maar als je tegen dit Feyenoord die met deze intensiteit speelt echt helemaal niets kan brengen heb je het helemaal aan jezelf te danken. Wees blij dat Feyenoord er maar 6 maakte. En Bergwijn is een imbeciel.

Dropkick
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Afgeslacht , Ajax is nu toch echt het lachertje van de eredivisie.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat waren ze al toen ze 18e stonden

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Van de wereld.

haike
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

vind het wel raar !! altijd die ajacieden hier een grote mond en nu zijn ze er ineens niet meer!! man man wat heb ik genoten van deze wedstrijd!! en de tegenstander in 90 min 1x een rollertje op goal!!

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

En zelfs tegen dit Ajax kan Giménez geen eens scoren. Was 80 miljoen waard, eerder 8 miljoen op dit moment als t niet minder is. Verder, gefeliciteerd, goede wedstrijd van Feyenoord.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Wat is dan heel Ajax waard? Een zak aardappels ?

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben ook ajax fan maar heb in het begin al gezegd dat dit team met al die trainer niets zou worden voor de titel of Europese voetbal

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Hey, niet zo respectloos!! Je beledigt de waarde van een zak aardappels!! Nee maar je hebt helemaal gelijk, niemand van Ajax komt in de buurt van de waarde van Giménez, misschien Brobbey omdat hij in ieder geval nog scoort (ja hij is nu geblesseerd geweest), maar verder niemand.

haike
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

ik denk dat de aardappels duurder zijn!! en gimenez heeft goede aanvoer gegeven! net zo belangrijk als scoren!1

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik moet wel zeggen dat ik het jammer vind dat Gimenez niet gescoord heeft... jongen moet echt meer erin gaan pompen wil die zn transferwaarde omhoog krikken....

FCJel
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Stiekem mis je toch king crimson op dit soort dagen.

haike
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

of die krotje

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haike die krotje is nog steeds hier hoor.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Weet je, gefeliciteerd aan alle Feyenoord supporters (die respectvol zijn), 100% verdiend. Het is dan misschien maar 6-0 waar het meer had kunnen zijn, ik ben vooral chaggie op de manier waarop het gebeurd is. Plus, dit was al te verwachten. Wel jammer dat je de 2-0 eigenlijk gewoon geheel weggeeft door te denken dat je kan voetballen en ja met de goede druk en het veel betere spel van Feyenoord werd dat goed afgestraft. Verder, 1 kans van Rijkhoff in 90 minuten is zeer zeer mager. Maargoed, at the end of the day, Feyenoord gewoon een goede wedstrijd (zeker vanaf de 1-0), gefeliciteerd en ik gun het jullie niet maar verdiend is verdiend.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Jou voetbal verstand heeft het zelfde niveau als wat jou ploeg op de mat brengt.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Weet je, mensen zoals jij zijn precies de reden dat sommige Ajacieden totaal niet sportief zijn. Ik ben hier gewoon heel sportief en je krijgt dan gezeik op je, ik snap dat je op een gegeven moment dan denkt "waarom zou ik zelf dan nog sportief gaan zijn". Verder, wat van wat ik hier zeg is dan verkeerd?

Zadkine
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je poogt sportief te zijn. Maar oeps je moest in je betoog refereren aan feyenoord-psv en dat het minder erg is. Feitelijk juist maar wel zonde. Krijg je van mij ook zo een dooddoener. De eredivisie heeft een sterker ajax nodig zowel nationaal als internationaal alleen moeten we dat voorlopig niet verwachten.

Flamingo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bedankt Gabrielle. Heeft Feyenoord aan de verwachtingen voldaan? 😜 alles onder de 4-0 was niet goed zei je 😜 gekheid hoor! En die 10-0 hoef je ons niet aan te herinneren 😜

Flamingo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moet Zadkine wel gelijk geven, die 10-0 benoemen is niet nodig. En je zegt ook dat dat gelukkig vandaag niet het geval was, maar dat had makkelijk gekund gezien de kansen.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien had ik dat niet moeten zeggen, daar geef ik jullie gelijk in. Ik vind dat nog geen excuus voor Rudolf21's reactie. Het was ook niet als sneer bedoeld. Ik bedoelde te zeggen dat ik blij ben dat het niet zo erg is geworden, maar het kwam inderdaad misschien iets verkeerd over, vandaar mijn welgemeende excusses. Wat betreft Ajax, ze komen sowieso 2 keer goed weg (en volgens sommige 3x maar 1 penalty moment kan ik me niet herinneren) en het had zomaar 10-0 kunnen worden of erger (13-0 had zelfs nog gekund) alleen op het einde geloofde Feyenoord het ook wel. Anyways, kan mijn reactie niet veranderen maar die 10-0 benoemen neem ik terug.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hè hè GabfielleX01, heb je het eindelijk door ? Groetjes.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van wie zouden ze dat toch hebben?

Laurens1
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Heel Rotterdam Zuid slaapt vanavond met een erectie, het is jullie gegund, chapeau en gefeliciteerd. Minzame teksten zijn onnodig omdat jullie zelf zolang in de hoek gezeten hebben waar de klappen vielen, probeer hier eens aan te denken. Echte toppers worden meerdere keren kampioen! psv stak echt overal bovenuit dit seizoen, tegen Volendam is de spanning van de competitie gehaald, iets wat totaal onnodig was.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

En jij bent na vandaag impotent geworden zeker.

Laurens1
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Schiet zo van 3 hoog nog een volwassen van zijn brommer. Bedankt voor het medeleven!

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is gewoon heel knap van Feyenoord om met 6-0 t e winnen van het grote ajax. Het was hoge school voetbal .Volgens velen hier is de selectie van Feyenoord niks waard en hebben ze een waardeloze trainer. ajax geeft heeft een selectie van honderden miljoenen. Dus heel veel respect voor dit Feyenoord dat vorig jaar met niks kampioen werd en volgend jaar toch weer CL speelt.

gtsb
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Deze is alleen voor huichelaar krotje en niet voor andere ajacieden . Ik hoop dat je je kloten voelt neppert ,alle shit komt je toe . Dat krijg je als je hier jarenlang jou bent . Karma is een bitch . 😭😭😭😭😭😭

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Kijk redactie van FCUpdate dit bedoel ik nou met die reacties van gtsb. Door wrokgevoelens van waarom weet ik ook niet, komt 'meneer' onverwachts met persoonlijke vernederingen en scheldpartijen naar mij toe. Er was geen aanleiding, volg de volgorde van de reacties hier maar, ik heb tot nu toe nog niet eens gereageerd. Als jullie dit niveau als norm beschouwen dan is het verontrustend. Het enige wat verzacht is het feit dat GTSB op deze site een -virus- is die veel last van persoonlijkheidsstoornis heeft. Dag gtsb....ik hoop voor je dat je een gezonder leven krijgt dan ik, denk het niet.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik vat het zeker niet persoonlijk op (want ik ben krotje niet) al vind ik het ook echt niet nodig - ongeacht wat ik van krotje vind - om je zo erg te verlagen naar zijn niveau. Geniet van de overwinning and let it be. Verder, gefeliciteerd met de overwinning.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

En krotje het is dan ook niet nodig om er zo op in te gaan.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hahaha heerlijk, iemand moet even uithuilen hoor.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoi krutje. Hoe is het nu?

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

KJacoba, gaat prima met me, het was toch te verwachten dat Ajax de boot in zou gaan, ik vind het toch knap van Ajax dat het maar bij 6-0 gebleven was, want Ajax is zwakker dan Volendam en die hield je club bij 0-0. Ik hoop dat je nog lang kan genieten van eindelijk eens na jaren en jaren en jarenlang door de sop zij geschoven te zijn nu van de aartsrivaal in de ziektewet te kunnen winnen. Prestatie hoor, geniet er maar lang van, mijn zegen heb je.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met alle respect GabrielleX01, je hebt geen idee waar het over gaat. Ik laat me niets welgevallen, zeker niet als ik door een malloot telkenmale wat mij betreft zonder aanleiding uitgescholden, vernederd, gekleineerd en met fake beschuldigingen en nog meer ellende aangevallen word. Gelukkig ben jij mij niet en omgekeerd ik jou ook niet. Jouw intentie begrijp ik wel, maar ik pareer als ik door gtsb zo benaderd word, oog om oog tand om tand. Mijn advies aan jou is om eerst een goed beeld te krijgen van wat werkelijk aan de hand is voordat je betuttelend bent. Goed bedoeld maar slecht gedaan. 'Mijn niveau' pas ik me aan zijn niveau aan.

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

KJacoba, gaat prima met me, het was toch te verwachten dat Ajax de boot in zou gaan, ik vind het toch knap van Ajax dat het maar bij 6-0 gebleven was, want Ajax is zwakker dan Volendam (nr. 18) kan je nagaan en die hield je club bij 0-0. Ik hoop dat je nog lang kan genieten van eindelijk eens na jaren en jaren en jarenlang door de aartsrivaal op zij geschoven te zijn, je club nu van de aartsrivaal in de ziektewet heeft kunnen winnen. Prestatie hoor, geniet er maar lang van, mijn zegen heb je.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zit je in de ziektewet? Nou beterschap dan. En dat het maar bij 6-0 in gebleven hebben jullie te danken aan de var en scheids.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krotje je krijgt wat je zaait joh jankbal. Fc update gaat je niet helpen . Jarenlang heb je hier mensen met een andere mening gekleineerd ,weggepest etcetc. Nu is het klaar dus stop met het slachtoffertje spelen . Op voetbalgebied heb je de laatste seizoenen ook van alles geroepen . Jij had alle wijsheid in pacht. En al seizoenenlang zien we nu dat al jou geroep en beschermen totale onzin is en was. Dus krotje jij bent al jaren door alles en iedereen uitgelult .

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gezonder leven als jij oh gut ga je zielig doen om zieltjes te winnen krotje. Jij was toch zo'n stoere vechter . Nou gozer op zijn krotjes (huichelen). Sterkte kerel

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax heeft ter recht verloren wat een kneusen elftal

evanzet
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Grootste nederlaag ooit? Wat dachten we van de 8-2 of de 6-0 met 5 doelpunten van Ruud Geels?

haike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

goeiedag dat was nog in de tijd van de dinosaurussen!! ruud geels de man met de brede scheiding!! jij leeft echt in de tijd van BEN HUR!!

Zadkine
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In de kuip, je kan toch wel lezen. Want anders is zo een internet-bundel zo zonde van je centjes

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Klopt grootste nederlaag ooit ja. En dan zijn julli enog geholpen door de var en scheids. Minimaal 2 penalty's niet gekregen en wanna be gangster bergwijn had rood moet hebben. Bij de 8-2 maakte Feyenoord nog twee ere treffers. ajax had in 90 minuten 1 schot op doel wat een schande Anti voetbal.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Man man man leuk voetbal gespeeld jammer dat Gimenez niet gescoord heeft. Ajax een historisch pakslaag gekregen Voor de rest was het stralen in de Kuip. We hoeven denk ik niet Ajax verder de grond in te duwen . Op naar 21 April waar NEC de volgende is!!!!!!

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ajax heeft niemand nodig, die duwen zichzelf al gemakkelijk de grond is. Succes met jullie finale en gefeliciteerd.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@gabrielle Ja dit was echt beschamend totaal geen team wat er stond. Maar goed alles mooi en leuk op dit moment maar 21 April gaan we pas kunnen zeggen als dit seizoen deels geslaagd is . NEC moet ook geslacht worden in de kuip.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Jawel hoor mag zo diep dat ze in China weer oven komen. Paupervolk.

Hops
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Waar is nu excuses Bean altijd een grote bek over Feyenoord en nu hoor je hem niet. Kan zeker geen excuses vinden

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Bean heeft een grote bek over alles en iedereen. Is typisch iemand die het leuk vind om ruzies te veroorzaken. Misschien heeft hij het licht gezien!!!

Kanthaaf
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Waar zijn de tijden, dat A**x de scheidsrechters alleen nog nodig had om aan overwinninkjes te komen. Nu hebben ze die nodig om te voorkomen, dat het 12-0 wordt. Wat een geweldig sneu stel. Wat doet zo’n Bergwijn nog op een sportveld? Had allang definitief uit de competitie moeten worden verwijderd. Aan twee penalties ontsnapt, een zogenaamd buitenspel en dan nog ingemaakt worden. Laat je voorlopig maar niet op straat zien je buurt.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Buitenspel komt omdat de speler van Feyenoord hinderlijk buitenspel stond. Het is een lastige reden en volgens mij weet de KNVB/VAR ook amper de exacte regels, maar buitenspel viel wat voor te zeggen (al vond ik dat hij ook goed gekeurd had kunnen worden. Penaltymomenten en rood heb je natuurlijk 100% gelijk in

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien een tip voor Ajax. Hun supporters zeiden nog niet zo lang geleden dat Slot er niets van kon zonder Pusic. Nou, Feyenoord houdt Slot en jullie proberen Pusic los te weken. Succes.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen