Gigantische Ajax-miskoop van Sven Mislintat staat voor overstap naar de Bundesliga

8 april 2024, 20:27
Foto: © SBS 6

Jakov Medic lijkt bezig aan zijn laatste maanden in het shirt van Ajax. De Kroatische centrumverdediger zou volgens Sky Sports willen terugkeren naar Duitsland en kan op de belangstelling rekenen van een club uit de Bundesliga. De Amsterdammers lijken ook bereid om mee te werken aan een vroegtijdig vertrek van de centrumverdediger uit Amsterdam.

Medic werd in de zomer door Sven Mislintat naar Amsterdam gehaald en mocht in de eerste wedstrijden onder Maurice Steijn ook in de basis beginnen bij Ajax, omdat de huidige nummer zes van de Eredivisie achterin personele problemen had. In zijn eerste competitiewedstrijd gaf de Kroaat direct zijn visitekaartje af door op waanzinnige wijze raak te schieten tegen Heracles Almelo, maar dat was direct ook het enige hoogtepunt voor Medic dit seizoen. Een week later schutterde de verdediger tegen Excelsior en in de afgelopen maanden is de 25-jarige voetballer nauwelijks aan spelen toegekomen.

Artikel gaat verder onder video

Het betekent dat Ajax komende zomer wel weer afscheid wil nemen van Medic, zo meldt Sky Sports-journalist Dennis Bayer althans. Medic zelf zou het liefst ook na één seizoen weer vertrekken uit Amsterdam en hoopt terug te keren in Duitsland, waar hij eerder uitkwam voor St. Pauli in de 2. Bundesliga. Volgens Sky Sports zou er op dit moment belangstelling vanuit de Bundesliga zijn voor de Kroatische voetballer. Ajax wil meewerken aan een vertrek, mits er een passende vergoeding op tafel wordt gelegd.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Opstootje buiten beeld tussen twee spelers van Ajax na zesde treffer Feyenoord

Na het zesde doelpunt van Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax, in de 66ste minuut gemaakt door Igor Paixão, heeft er buten beeld een woordenwisseling plaatsgevonden tussen twee Ajacieden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Zo de eerste is weg, nu Dies Janse promoveren naar de A1.

CG
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Nu de volgende graag !!!

wzawzdb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wat een stelletje kranten zijn het toch ook dat geweldiger beleid van Ajax! Ze hadden beter mij in kunnen huren Ik weet wel wat spelers voor 100 miljoen Ik hoop dat ze de Gouw bovenop komen. Elke zondag zit ik te kijken en te huilen naar een club dat ooit kon zeggen Wij zijn Ajax wij zijn de beste.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen