Hierom stelt Alex Kroes Christopher Vivell nog niet aan als directeur transfers Ajax

1 april 2024, 13:22   Bijgewerkt: 1 april 2024, 14:27
Foto: © Imago

Volgens Voetbal International wordt Christopher Vivell door Alex Kroes om meerdere redenen nog even in de luwte gehouden. De nieuwe algemeen directeur zou hem graag na de zomer bij Ajax als directeur transfers presenteren.

Vivell heeft in het verleden meerdere functies ingevuld. Zo was hij video-analist en scout in het begin van zijn carrière, later werd hij technisch directeur. Hij zou belangrijk zijn geweest bij het aantrekken van Erling Haaland bij RB Salzburg, door een deel voor de scouting van de spits te verzorgen en gesprekken over een mogelijke overeenkomst te voeren met zijn zaakwaarnemers en vader, oud-speler Alf-Inge Haaland. Later was de Duitser actief bij RB Leipzig en Chelsea.

Artikel gaat verder onder video

Dat laatste avontuur, waaraan hij in 2022 begon, draaide echter uit op een teleurstelling. Na acht maanden mocht Vivell alweer plaatsmaken. Hij wordt echter wel tot de zomer doorbetaald. Kroes lijkt de Duitser nu graag aan te willen trekken bij Ajax, maar zijn salaris bij Chelsea lijkt een deel van de reden te zijn dat de technische man nog niet getekend heeft.

Daarnaast denkt VI dat Kroes graag Vivell op een goed moment wil laten instappen. Om zijn goede reputatie te behouden zou een matige of slechte transferperiode komende zomer dodelijk kunnen zijn. Door de aanstelling van de 37-jarige Duitser vooruit te schuiven, wordt het directe afbreukrisico minder groot.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Alex Kroes scoort punten bij Ajax-achterban: ‘Dit had niemand verwacht, extra boost’

Alex Kroes is pas kort werkzaam als algemeen directeur van Ajax, maar lijkt bij een deel van de Amsterdamse achterban nu al weinig fout te kunnen doen.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Slim of verstandig van Kroes ? Men weet nooit van te voren hoe zaken, dingen, personen kunnen uitpakken, er uit zien of presteren, blijft een gok, kijk maar naar de affaire Tuchel bij Bayern.

Bean.
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Sorry, ik (Bean) brabbel weer allemaal onzin. Ik heb er natuurlijk geen verstand van, dat blijkt wel uit mijn vele reacties. Ze zullen er wel goed over nagedacht hebben.

KROTJE
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Welnee Bean, jouw reacties storen mij niet of je nou voor of tegen Ajax bent, nou ja voor of tegen, je begrijpt wat ik bedoel. Een ieder heeft zijn mening en visie als het niet zo is dan worden vele dingen zaken en personen een eenheidsworst.

gtsb
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Oh ieder mag zijn mening hebben krotje. Nooit iets van gemerkt bij jou. Je hoeft maar iets over ajax te zeggen hier . En je bent een hater en je moet maar oprotten toch meneer de huichelaar . Bij alle 'nieuwe accounts ' doe je jezelf netjes voor . Zieltjes winnen . Bean. is waarschijnlijk een feyenoorder die klaar is met Bean . Waar jij mee meelult als het je uitkomt krotje . Verder zit je eerst iedere nieuwe naam bij ajax te promoten . Al te zeggen dat ze ajax terugbrengen naar de top . En nu lul je weer dat je dingen niet van te voren weet . Je spreekt jezelf zo vaak tegen het is echt lachwekkend .

KROTJE
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

GTSB, jij beseft het niet, maar jij bent door en door verrot en dan hou ik me nu nog in, omdat jij er niets aan kan doen dat je niet volledig toerekeningsvatbaar bent. Ga zo door, erger je je maar kapot om en aan mij, des te meer des te beter, ik trek mij er niets van je aan, ik begin het juist leuk te vinden. Het zal op den duur anderen m.u.v. je 'vriendjes' wel opvallen dat jij een grote (onrust-)stoker bent met vreemde fake beschuldigingen, met jouw gekleurde aannames, met insinuaties, mij woorden die ik nooit geuit heb in de mond stopt, met complottheorieën als dat ik meer accounts heb en mij van schizofrenie beschuldigt, mij betuttelt en overdreven moralistisch doet door mij als werkschuw aan te merken terwijl jij mij niet eens kent, je stalkt mij voortdurend, ga zo lekker door. Eén ding moet je wel onthouden dat wanneer jij als 'de grootste 010-Ajaxhater' hier op FCUpdate met gemene intenties in artikelen die alleen over Ajax in breedste zin gaan gaat wroeten en denkt dat jij altijd het eigendomsrecht hebt om je vernederende zegje te kunnen doen dan krijg je zonder weerga evenredige respons. Als je stoer denkt te zijn door hard uit te delen dan ontvang je ook hard en niets ontziende tegenreacties terug tot dat jij tot inzicht komt. Het staat je vrij om in artikelen die alleen over Ajax gaan 'te buurten' prima, maar gedraag je je dan ook als een nette buur en niet als een ophitser en sfeerverzieker. Onthou goed jij bent geen Ajacied, jij zal nooit een Ajacied zijn en jij zal door de Ajacieden hier nooit in de armen worden gesloten, jij bent gewoon een rotte appel onder de integere Feyenoordsupporters hier en buiten FCUpdate. Ga in de artikelen over Feyenoord met je reacties de boel verzieken. Nogmaals jij hebt last van verstoorde EQ-eigenschappen en naar schatting is je IQ < 60, je arme omgeving !!

KROTJE
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Paupie paupietje toch, daar is ie weer één van die vriendjes van gtsb, weinig hersens alleen maar bluf. Je kan wat mij betreft de pot op. Zielig dat jullie elkaar nodig hebben om mij te proberen klein te krijgen, ga zo door doe je best, ik verheug me er telkens op, heerlijk.

Allback
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Dus Ajax wil hem aanstellen na de transferperiode deze zomer? Wellicht een van de belangrijkste in de geschiedenis van Ajax? Omdat het anders afbreuk doet aan hem als het niet goed uitpakt? Waarom zou je dan deze man überhaupt aantrekken als er grote twijfel is of hij het wel tot een succes zou kunnen brengen? Iemand die tevens een vrij groot salaris zal verwachten? Ajax gaat liever een moeilijke transferperiode in zonder hem dan met. Heel raar.

KROTJE
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Weet je Allback, niets is zekerder dan het onzekere. Wij kunnen niet vooruitzien hoe de toekomst van Ajax er uit gaat zien, misschien succes met Vivell of misschien voorlopig in rustiger vaarwater komen of misschien wederom een fiasco dit alles zou kunnen als zijn contract maar goed driedubbel door Ajax gecheckt en voor Ajax waterdicht is. Ik ben wel benieuwd naar de situatie bij Chelsea, maar Kroes en consorten zouden het wel weten en zij dragen de verantwoordelijkheid voor alles.

gtsb
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Wat een gelul in de ruimte krotje . Je zegt hier met een heel verhaal totaal niks . Allback heeft gelijk . Ajax moet niks gokken en kiezen voor relatief zekerheden . Td en trainers met goeie cv's en ervaring En aanstellen in de komende periode ,zodat je goed in kaart kan brengen welke richting je op wil. Speelstijl kiezen ,plus de spelers die daarin passen gaat halen .

KROTJE
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Rot op GTSB, jij bent geen Ajacied, je zult nooit een Ajacied zijn, waar bemoei jij je mee man, je bent mentaal niet goed met je warrige reacties.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen