Hornkamp opnieuw goud waard: Heracles boekt knappe overwinning bij Sparta en kruipt weg bij onderste regionen

6 april 2024, 18:28
Foto: © Imago

Heracles Almelo heeft zaterdagavond een knappe overwinning geboekt op Sparta Rotterdam. De ploeg van Erwin van de Looi knokte zich na een 1-0 achterstand terug en ging uiteindelijk met de drie punten aan de haal door de winnende goal van, wie anders dan, Jizz Hornkamp: 1-2.

Beide elftallen kenden een uitstekende midweekse speelronde. Waar Sparta met duidelijke cijfers afrekende met Vitesse (1-4), maakte Heracles op sensationele wijze gehakt van AZ (5-0). Desondanks leverde de eerste helft weinig spektakel op voor beide doelen. Hoewel de kansen schaars waren, werd er wel gescoord. Charles-Andreas Brym passeerde Michael Brouwer na een uitstekende pass van Pelle Clement.

Artikel gaat verder onder video

Al vroeg in het tweede bedrijf kwamen de bezoekers uit Almelo langszij dankzij een kopbal van Justin Hoogma. De aanvoerder van de Heraclieden kopte een fijne vrije trap van Marko Veijnovic snoeihard achter Nick Olij. Zo stond het weer gelijk op het Kasteel.

Jizz Hornkamp is dé man in vorm in 2024. Ook tegen Sparta was de spits goud waard voor de ploeg van Erwin van de Looi. Na een uitstekende kapbeweging van Mario Engels kon Hornkamp gemakkelijk tekenen voor zijn tiende goal van het seizoen. Die goal was direct ook goed voor de drie punten, waardoor Heracles met 1-2 zegeviert bij Sparta en afstand neemt van de onderste regionen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen