Jack van Gelder geeft Ajax uiterst spottende bijnaam na historische afgang tegen Feyenoord

7 april 2024, 21:55
Foto: © SBS 6

Jack van Gelder heeft zondagavond in het programma De Oranjezondag uiterst kritisch gereageerd op de historische nederlaag van Ajax in De Klassieker tegen Feyenoord. De analist heeft geen goed woord over voor de huidige situatie bij de nummer zes van de Eredivisie en geeft de Amsterdammers een spottende bijnaam.

"Ik vind Ajax de grootste amateurvereniging van Nederland, dat roep ik al heel lang", steekt de oud-commentator direct van wal in het programma De Oranjezondag. "Ajax is zo hautain, dat het van achteruit wil blijven opbouwen. Je kan beter de bal kwijtraken op de helft van de tegenstander dan op het zestienmetergebied", geeft Van Gelder aan. De journalist was verbaasd dat het in De Kuip nog zo lang duurde totdat Feyenoord de toon zette met een doelpunt.

Artikel gaat verder onder video

Niet alleen de prestaties van Ajax op het veld, maar ook de bestuurlijke onrust creëert volgens Van Gelder een zorgelijke situatie in de Johan Cruijff ArenA: "Een club zonder beleid, geen bestuur, geen algemeen directeur, geen hoofdopleidingen, geen trainer. Het is een gigantische puinhoop", stelt de 73-jarige Amsterdammer. "Een grote chaos, ik heb geen idee hoe ze daaruit moeten komen."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Opstootje buiten beeld tussen twee spelers van Ajax na zesde treffer Feyenoord

Na het zesde doelpunt van Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax, in de 66ste minuut gemaakt door Igor Paixão, heeft er buten beeld een woordenwisseling plaatsgevonden tussen twee Ajacieden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze hebben weer een nieuw woord (dat zei Boss) nu is het ' Hautain ' en iederèèn papagaait dat nu na , 🤮

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Papagaai v Gelder.....

Lb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Zou niet jack v d gelder aanstellen dan wordt het nog een grotere tering zooi

Zadkine
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De Ironie: Ik vind Ajax de grootste amateurvereniging van Nederland, dat roep ik al heel lang", steekt de oud-commentator direct van wal in het programma De Oranjezondag. "Ajax is zo hautain.

FriesR
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van gelder neem ik ook met een korrel zout. Die roept maar dingen om populair te zijn. Laat hij eerst maar zijn eigen cluppie AFC onder vuur nemen want die zijn ook niet al te best. De grootste kak amateur vereniging van Nederland.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen