Jack van Gelder reageert met complete verbazing op transfersom van hardnekkig Feyenoord-gerucht

19 april 2024, 08:19
Foto: © SBS 6

Jack van Gelder heeft op sociale media gereageerd op het gerucht dat het Italiaanse Napoli een bod van twintig miljoen zou hebben uitgebracht op Feyenoord-verdediger David Hancko. 1908.nl schreef na berichtgeving van La Gazzetta dello Sport dat er bij Feyenoord geen formele aanbieding voor de Slowaak is binnengekomen. Van Gelder denkt dat dit ook maar goed is voor Feyenoord.

De oud-commentator vindt namelijk dat Feyenoord veel meer geld kan krijgen voor Hancko dan de twintig miljoen die door de Italiaanse pers werd genoemd. Ook dit seizoen ontpopt Hancko zich wekelijks tot een van de uitblinkers aan de kant van Feyenoord. Een transfersom van twintig miljoen euro, waar nu in Italië over gesproken wordt, zou volgens Van Gelder erg teleurstellend zijn voor Feyenoord: "Is toch geen gigantisch bedrag? Hij zou meer waard moeten zijn!"

Artikel gaat verder onder video

Vermoedelijk zullen de Rotterdammers - mocht het bod daadwerkelijk op tafel liggen in Rotterdam - een aanbieding van twintig miljoen op Hancko niet snel accepteren. Vorig seizoen wilde de nummer twee van de Eredivisie zeker 35 miljoen euro ontvangen voor Lutsharel Geertruida, waardoor het onwaarschijnlijk lijkt dat Hancko voor twintig miljoen de Rotterdamse Kuip uitloopt. 

Een groot voordeel voor de Rotterdammers is dat het contract van Hancko in De Kuip doorloopt tot medio 2028. Het betekent dat Feyenoord hoog in de boom kan zitten, mocht een club zich komende zomer met een concrete aanbieding melden in Rotterdam-Zuid.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Burgemeester Aboutaleb komt richting bekerfinale met slecht nieuws voor Feyenoord-supporters

In de aanloop naar de bekerfinale heeft burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam geen goed nieuws voor de supporters van Feyenoord. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Cheque van Gelder heeft gelijk. Komt niet in de buurt van een openingsbod.

Ajeto!
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Het is uiteindelijk wat een gek ervoor geeft maar laten we eerlijk zijn wie was de laatste speler die voor heul veul geld de eredivisie heeft verlaten en nu wekelijks uitblinkt bij zijn club?

Vito
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Bij Feyenoord speel je Champions League. Het is nog onzeker of Napoli volgend seizoen Europees voetbal speelt. Dan is de keuze vrij makkelijk lijkt mij

Ajeto!
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Als je bij feyenoord 900.000 euro verdien en je kan in Napels er een veelvoud van verdienen dan kan je gerust een jaartje zonder Europese wedstrijden.

Dirk55
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Lijkt me een goed openings bod , Hancko wordt dit jaar alweer 27 .

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

En Cheque van Gelder weet echt alles van meer geld krijgen.

Oud keeper
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍👍

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen