‘Liverpool zet aan: deze week nog gesprekken tussen Engelsen en Slot’

23 april 2024, 23:45
Foto: © Imago

Liverpool wil aanzetten in de strijd om Arne Slot. Volgens transferjournalist Ben Jacobs gaan de Engelsen de gesprekken met de oefenmeester van Feyenoord deze week nog doorzetten.

Dinsdagmiddag kwam naar buiten dat Slot bovenaan het lijstje staat om Jürgen Klopp op te volgen bij Liverpool. Inmiddels volgen de ontwikkelingen rond de trainer van Feyenoord zich snel op. Jacobs zegt namelijk dat de Engelsen deze week nog verdere gesprekken willen voeren met Slot en zijn zaakwaarnemer Rafaela Pimenta. Ook is de verwachting dat the Reds deze week contact op zullen nemen met Feyenoord.

Volgens 1908.nl staat Slot zeker open voor de transfer. De trainer zou namelijk met zijn familie al oriënterend op zoek zijn naar een woning in de buurt van Liverpool. De oefenmeester wil namelijk dat zijn hele gezin meeverhuist naar Engeland als de deal rondkomt.

Artikel gaat verder onder video

Mochten Slot en Liverpool tot een akkoord komen, zou Feyenoord nog een struikelblok kunnen vormen. De Rotterdammers zijn namelijk van plan om zich hard en zakelijk op te stellen richting de Engelsen, maar zullen overtuigd kunnen worden als Liverpool een serieus bod doet. Naar verluidt wil Feyenoord een bedrag van circa tien miljoen zien voor de succestrainer.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Binnen Ajax wordt gewezen naar Feyenoord-trainer Arne Slot'

Achter de schermen bij Ajax valt de naam van Feyenoord-trainer Arne Slot nogal eens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Voor 10 million zeg je niet snel nee tegen zo'n geweldige club.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Eens, is een mooi bedrag om voor een trainer te krijgen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen