Makaay onthult interessante anekdote over periode bij Bayern München: 'Dat was geen enkel probleem'

10 april 2024, 13:57   Bijgewerkt: 10 april 2024, 14:03
Foto: © Imago

In de tijd dat Roy Makaay bij Bayern München speelde, was het geen enkel probleem om als speler op de avond voor de wedstrijd een biertje te doen in het spelershotel. De voormalig spits vertelt in programma Fresia & Milan parkeren de bus over zijn periode bij Der Rekordmeister en onthult een mooie anekdote over het drinken van bier in de bus.

Op de vraag van Fresia Cousiño Arias of er weleens bier werd gedronken in de spelersbus, antwoordt Makaay gedecideerd. “In die tijd werd er meestal na de wedstrijd wel een biertje gedronken. In de avond voor de wedstrijd zaten we altijd in een hotel, dat is tegenwoordig ook wel wat minder geworden, toen moesten we altijd om 20.30 uur aan de bar komen. Want dan wilde de coach (Felix Magath, red.) het elftal bij mekaar. En als je een biertje wilde drinken, één biertje was helemaal geen probleem”, doet de oud-Feyenoord-spits uit de doeken.

Artikel gaat verder onder video

“Ik deed daar dan niet aan, maar er waren ploeggenoten die pakten een biertje, terwijl Uli Hoeness (de voorzitter van de Duitse voetbalclub, red.) en de andere bestuursleden er gewoon bijstonden. Dat was geen enkel probleem”, concludeert Makaay, die in totaal vier seizoenen voor de Duitse grootmacht speelde.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Royston Drenthe verbijsterd tijdens Feyenoord - Ajax, fans storen zich aan Mark van Rijswijk

Feyenoord is een strafschop onthouden tegen Ajax, zo vindt Royston Drenthe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen