NOS-presentator moe van gemopper twitteraar: ‘Heb je wel kunnen slapen?’

1 april 2024, 16:43   Bijgewerkt: 1 april 2024, 16:52
Foto: © NOS

Tijdens NOS Studio Sport Eredivisie op zondagavond werd de samenvatting van Ajax vóór die van FC Twente getoond, iets waar sommige voetbalfans niet over te spreken waren. Normaal gesproken wordt de volgorde van de samenvattingen bepaald door de ranglijst, waarbij FC Twente (3e) op dit moment hoger staat dan Ajax (5e).

Frank Krake laat zijn ontevredenheid blijken op het medium X. “Waarom Ajax vóór Twente uitzenden @NOSvoetbal ? Staat de ranglijst (op, red.) de redactie soms niet aan…? #fail”.

Presentator Gert van ’t Hof probeert de fan vervolgens uit te leggen waarom dit het geval was. “Frank, het was logisch om na Feyenoord even de overwinning van NEC op PSV te laten zien. En omdat NEC door de zege Ajax passeert is het weer logisch om Ajax dan te laten zien. Zoals we ook AZ-Vitesse en de Twentse derby bij elkaar hebben gehouden. Heb je wel kunnen slapen ;)”

De twee bakkeleien nog wat verder onder deze tweets, waarbij de presentator Frank een ‘moppersmurf’ noemt. De heren worden in de toekomst waarschijnlijk géén vrienden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jan Joost van Gangelen: ‘Hij is verschrikkelijk, een stinkerd die niets normaals kan doen’

Jan Joost van Gangelen: 'Ik heb een keer voor het goede doel met hem gezwommen. Hij gaat dan meteen als een achterlijke tien kilometer zwemmen, volle kracht borstcrawl.'

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

We leven tegenwoordig in een maatschappij waar mensen om de kleinste en niet belangrijke dingen opgefokt van raken. Die mensen hebben niks beters te doen volgens mij.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Godsammekrake, wat een nuilerd.

JMP
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Beetje treurig om daar over te piepen, maar deze reactie is ook heel veel zeggend over de arrogante houding van het huidige Studio Sport tov de de kijkers. Dat interne onderzoek is duidelijk niet ten goede van de kijkers geweest, zoveel is wel duidelijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen