Bij Ajax genoemde trainer reageert voor het eerst op vermeende interesse

5 april 2024, 15:56
Foto: © Imago

De naam van Joseph Oosting wordt genoemd bij Ajax als mogelijke nieuwe trainer. De oefenmeester van FC Twente vindt het leuk dat hij op de lijstjes staat, maar geeft tegelijkertijd aan dat hij er niet zo veel mee kan.

Sinds John van ’t Schip vorige week aankondigde na dit seizoen geen trainer van Ajax meer te zijn, wordt er volop gespeculeerd over zijn opvolging. Ook Oosting zou op het lijstje staan in Amsterdam, waarna de NOS hem daarmee confronteerde. “Leuk, vereerd dat mijn naam wordt genoemd”, geeft de oefenmeester van de Tukkers aan. “Alleen we zitten bij Twente en ik wil respect hebben voor mijn club. Uiteindelijk is het mooi dat je het zegt, maar ik kan er niet zo veel mee.”

Artikel gaat verder onder video

Voorlopig ligt de focus van Oosting dus volledig op FC Twente. De Enschedeërs bezetten momenteel de derde plaats in de Eredivisie en hebben een voorsprong van vijf punten op nummer vier AZ, waardoor deelname aan de Champions League lonkt.

“Ik wil daar niet mee bezig zijn, maar uiteindelijk ben je daar wel mee bezig, want dat is onze ambitie”, geeft de trainer aan. “We zitten veel meer in het hier en nu, de manier van trainen en voetballen en daar het maximale uithalen. We leven van wedstrijd naar wedstrijd, zeker in zo’n drukke week.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Bestuursraad wil straf Alex Kroes afzwakken', geschorste directeur laat gezicht zien in de ArenA

De bestuursraad van Ajax zoekt naar mogelijkheden om de straf voor Alex Kroes 'af te zwakken', schrijft het Algemeen Dagblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ajax heeft nu wel genoeg gegokt op een trainer geen Oosting nu een echte trainer die het wel op een rit kan krijgen..... na Schreuder heitinga steijn v t schip niet best gedaan

redknap
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

De arrogantie is er nog steeds en zal ook nooit verdwijnen. Is Oosting geen echte trainer? Hij komt alleen niet uit het westen maar dat doen Ten Hag, Slot en Bosz ook niet. De besten komen uit het Oosten( Twente)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen