Opvallend moment tijdens City – Real: Bellingham geeft kopstootje aan Haaland

18 april 2024, 16:52
Foto: © Imago

Jude Bellingham probeert Erling Haaland tijdens het Champions League-duel Manchester CityReal Madrid (1-1, w.n.s. Real) wat te imponeren, door zijn hoofd tegen de borst van de Noorse spits te drukken. Haaland doet vervolgens net alsof er niks gebeurd is.

Bij een corner van City ziet Bellingham dat hij de taak heeft om Haaland van het scoren af te houden. Om dat nog eens extra duidelijk te maken, zet de Engelsman zijn hoofd tegen het lichaam van de Noor. Er is geen sprake van een overtreding, maar het is op zijn minst opvallend gedrag. Het 'kopstootje' lokt overigens geen reactie uit bij Haaland. Bellingham kreeg afloop complimenten over zijn volwassenheid, maar of dit ook als zodanig kan worden beoordeeld is de vraag.

Artikel gaat verder onder video

De beide sterren kennen elkaar van hun tijd bij Borussia Dortmund. Tussen 2020 en 2022 speelden ze samen bij de Duitse topclub, waarna Haaland naar Manchester City zou vertrekken. Afgelopen zomer koos ook Bellingham voor een avontuur elders, door in Madrid te gaan voetballen.

Bellingham en Haaland zouden geen hoofdrol vertolken in dit duel. Andriy Lunin, de doelman van Real Madrid, werd de held door twee strafschoppen te pakken in de penaltyserie. Bellingham schoot zijn penalty ook raak, Haaland was op dat moment al gewisseld.

Zie het fragment met de twee sterspelers hieronder.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Hilariteit bij Rondo om favoriet restaurant Van der Vaart: ‘Waarom lach je nou?’

Aan het einde van de uitzending van Rondo vraagt presentator Wytse van der Goot de tafelgasten naar het lekkerste restaurant waar zij ooit hebben gegeten.

Wie wint de Europa League vanavond? Zet €10 in en krijg €50 aan freebets cadeau!

Wie wint de Europa League vanavond? Zet €10 in en krijg €50 aan freebets cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Prima toch, dat hij er niet op heeft gereageerd? Je hebt tegenwoordig al genoeg kaartennaaiers die gaan schreeuwen en rollen bij zo'n actie, in de hoop dat het een rode kaart zal opleveren.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen