'Overbodige Feyenoord-speler vertrekt en staat voor medische keuring bij Eredivisionist'

6 april 2024, 17:12
Foto: © Imago

Mike Kleijn staat voor een vertrek bij Feyenoord. De negentienjarige middenvelder, die sinds 2020 deel uit maakt van de jeugdopleiding van de Rotterdammers, maakt naar verluidt de overstap naar buurman Sparta Rotterdam, zo weet 1908.nl zaterdagmiddag te melden.

De Kasteelheren zijn concreet in de markt voor de linkspoot van Feyenoord, die naar verluidt niet hoeft te hopen op een nieuwe verbintenis in De Kuip. Kleijn loopt eind juni uit zijn contract en is sinds de jaarwisseling vrij om met andere clubs te praten. Bronnen binnen Sparta zouden al spreken van een akkoord tussen beide partijen.

Artikel gaat verder onder video

Kleijn slaagde er nooit in om door te breken bij Feyenoord en aansluitingsmogelijkheden naar het eerste elftal toe waren gering. Bij Sparta wordt de middenvelder annex linksback gezien als een back-up optie in de ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk. Een medische keuring moet nog afgelegd worden, daarna lijkt een akkoord een kwestie van tijd.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord grijpt mis: ‘Hij is onbetaalbaar geworden, volgend jaar speelt hij bij een topclub’

Süleyman Öztürk voorspelt: 'Vanaf volgend seizoen gaan we hem bij een topclub zien. Hij gaat een transfer maken, dat kan niet anders.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen