Vermoedelijke opstelling NEC: duidelijkheid over meespelen Lasse Schöne

20 april 2024, 14:17
Foto: © Imago

Het lijkt erop dat NEC met een fitte groep afreist naar de finale van de TOTO KNVB Beker tegen Feyenoord. De Nijmegenaren kunnen dus ‘gewoon’ beschikken over Lasse Schöne en Bart van Rooij, die aanvankelijk golden als twijfelgevallen.

Het tweetal start vermoedelijk niet in de basis bij de bekerfinalist. Rogier Meijer onthulde eerder de week al dat Schöne, die tegen PSV een blessure opliep, fit genoeg is om mee te gaan naar De Kuip. Van Rooij was een groter vraagteken, maar ook hij zit zondag op de bank.

Artikel gaat verder onder video

Jasper Cillessen verdedigt het doel namens NEC. Voor zijn neus staan, van rechts naar links, Brayann Pereira, Philippe Sandler, Bram Nuytinck en Calvin Verdonk. Op het middenveld is het de vraag hoe lang Dirk Proper kan spelen. Hij wordt op middenveld vergezeld door Mees Hoedemarkers en Tjaronn Chery.

In de aanval kiest Meijer waarschijnlijk voor Sontje Hansen, Koki Ogawa en Kodai Sano. Zondag (morgen) trappen Feyenoord en NEC om 18.00 uur af in De Kuip in de wedstrijd om de TOTO KNVB Beker. Bekijk hier de vermoedelijke opstelling van Feyenoord.

Vermoedelijke opstelling NEC:

Cillessen; Pereira, Sandler, Nuytinck, Verdonk; Hoedemakers, Proper, Chery; Hansen, Ogawa, Sano.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Bram Nuytinck ontbrak tijdens NEC-feestje: 'De arts zei: Bram, ga naar huis'

Bram Nuytinck was de grote ontbrekende naam tijdens het heldenonthaal bij De Goffert in Nijmegen na de overwinning van NEC op Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen