Tottenham Hotspur wordt afgeschminkt door Newcastle United: grote fouten van Micky van de Ven

13 april 2024, 15:36
Foto: © Imago

Micky van de Ven speelde, net als veel teamgenoten, een dramatische wedstrijd in Newcastle, waar zijn Tottenham Hotspur in de rust al met 2-0 achterstond tegen Newcastle United. Binnen twee minuten wist de thuisploeg aan de Tyne tweemaal de bal tegen de touwen te schieten. De Nederlander had beide goals kunnen voorkomen, maar zat tot tweemaal toe niet goed bij de bal.

Alexander Isak scoorde het eerste doelpunt names The Magpies. Van de Ven gleed hier weg en mede daardoor kon de Zweedse spits de bal stijlvol in de lange hoek krullen. Terwijl het beeld nog op de herhaling van de goal staat, dribbelt Anthony Gordon richting het doel van Spurs-keeper Guglielmo Vicario.

Artikel gaat verder onder video

Het leek haast een kopie van de eerste treffer, maar de Nederlandse verdediger met nummer 37 gleed wéér uit en geeft Engelsman Gordon de kans om, wederom in de lange hoek, de bal binnen te krullen. Vóór de doelpunten van Newcastle pakte Van de Ven al een gele kaart. “Verschrikkelijke middag voor onze landgenoot”, zo meldt de commentator van dienst van Viaplay.

Met de 2-0 was het nog niet gedaan, want in de tweede helft bouwde Isak de voorsprong verder uit. In de 51ste minuut bracht hij het verschil naar drie met zijn tweede doelpunt van de middag. Vlak voor het einde van de wedstrijd was daar nog Fabian Schär, de centrale verdediger van Newcastle, en hij bracht de score zelfs naar 4-0. Al met al een kansloze middag in het noorden voor Spurs.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Alwéér een 'dramatische score' voor Wilfred Genee: 'Hij is zelfs ingehaald door...'

De kijkcijfers van voetbaltalkshow Veronica Offside zijn nog altijd niet om over naar huis te schrijven.

Hoe groot vind jij de fouten van Micky van de Ven?

Laden...
21 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen