Arsenal niet blij met Pol van Boekel na gelijkspel tegen Bayern München

9 april 2024, 23:10   Bijgewerkt: 10 april 2024, 07:23
Foto: © Ziggo Sport

Arsenal hoopte in de laatste minuut van het duel met Bayern München een strafschop te krijgen. Bukayo Saka speelde de bal om Manuel Neuer heen, maar ging naar de grond na contact met de doelman. De Londenaren riepen om een strafschop, maar scheidsrechter Glenn Nyberg wilde er niet aan.

Het moment tussen Saka en Neuer vond plaats in de absolute slotfase van het duel. Niet veel later floot Nyberg af, nadat hij van VAR Pol van Boekel te horen had gekregen dat hij een goede beslissing had genomen. Dat leverde hem een striemend fluitconcert van de aanwezige fans in het Emirates Stadium op.

Artikel gaat verder onder video

Direct na het laatste fluitsignaal sprak Rafael van der Vaart bij Ziggo Sport zijn verbazing uit over het moment. “Ik vind het een penalty”, laat de voormalig middenvelder weten. “In eerste instantie denk je dat hij duikt, maar hij wil er een soort van half overheen springen. Het gaat allemaal in het hoogste tempo, maar Neuer raakt hem ook gewoon best wel flink.”

Van der Vaart vindt dat Neuer een groot risico nam om uit te komen. “Hij kan zo doorlopen anders. De keeper komt uit en dat hoeft ook niet. Nou ja, het moest wel, maar dan neem je het risico. Ik vind dit een honderd procent strafschop en dat het zo snel beslist wordt, vind ik helemaal schandalig.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Willem van Hanegem merkt in Nederland haast een volkswoede richting één topvoetballer

Van Hanegem: 'Nu hij het niet laat zien in Oranje, zijn we in dit land bijna boos op hem.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Stop .....geen penalty , omdat hij Neuer schopt inplaats van andersom of laat ik het zo zeggen , hij liet zijn rechter been hangen , ik ben voor Arsenal maar je moet realistisch en eerlijk zijn , en dat ben ik. NO PENALTY!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen