Driessen loopt helemaal leeg over Ajax: 'Waarom hebben ze 'ja' gezegd tegen deze totale overval?'

24 mei 2024, 19:25   Bijgewerkt: 24 mei 2024, 19:42
Foto: © De Telegraaf

Valentijn Driessen snapt helemaal niets van het gevoerde beleid bij Ajax, waar 'buitenstaanders' de macht in handen lijken te hebben. Zo ziet de journalist te weinig van de eigen identiteit terug bij de club uit Amsterdam.

Tijdens Kick-Off laat Driessen zich even helemaal gaan. "Er loopt helemaal niemand meer van Ajax rond. Het Ajax-DNA is volledig weg. Kroes wilde weer van Ajax Ajax maken. De club zou zelf alles in de hand houden. Er zou geen invasie komen, de trainer zou het niet allemaal bepalen. Er is helemaal niks van terecht gekomen. Er is een enorme Italiaanse invasie in Amsterdam bezig en al het eigen DNA is weg bij het eerste elftal. Dat is toch bezwaarlijk."

Artikel gaat verder onder video

"Dat is niet helemaal zo", weet Mike Verweij. "Want er komt een Spanjaard, een Turk, een Engelsman. Dat zijn geen Ajacieden, maar de individuele trainers als Ronald de Boer en Bosman sluiten wel steeds meer aan."

Vooral over de trainer en de trainersstaf lijkt Driessen zich druk te maken. "Deze mensen hebben helemaal niets gewonnen. Nul komma nul. Geen Ajax-DNA en dan komt Jelle ten Rouwelaar er nog bij. Farioli neemt vier man mee. Er wordt gewoon anderhalf miljoen betaald voor een rookie van 35 die nog helemaal niks heeft gepresteerd of gewonnen. En dat dus zonder het DNA van de club. Dan denk ik: waar is John Heitinga, waar is Wim Jonk, waar is Dennis Bergkamp. Haal desnoods Lasse Schone op bij NEC."

Ook enkele uitspraken die Farioli heeft gedaan, trekt Driessen in twijfel. "Deze mensen weten helemaal niks van Ajax. Farioli heeft het over Johan Cruijff, maar de man is 35, die heeft Johan Cruijff nooit zien voetballen of als trainer gezien. Ja, toen was hij vier jaar ofzo. En Louis van Gaal zou een groot voorbeeld moeten zijn voor hem. Hij kent Van Gaal echt niet. Waarom hebben deze mensen 'ja' gezegd tegen deze totale overval? Marijn Beuker, helemaal niks met Ajax. Dat de leiding van Ajax hier toestemming op gegeven heeft..."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jordan Henderson plaatst opvallend bericht op Instagram: Ajax-fans vrezen het ergste

Jordan Henderson plaatste na afloop van de gewonnen wedstrijd van Ajax tegen Almere City een opvallend bericht op Instagram.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Driessen loopt leeg en probeert record te bemachtigen voor meeste onzin in zo min mogelijk worden.

SC Henk nog maar eentje bij
Link gekopieerd!
    43
    + 1
avatar

Een grote tip voor voetbal primeur. Geef deze man aub niet langer een podium. Wat weer een onzin verhaal van een man die niveau peuterspeelzaal nooit ontgroeit lijkt. Ten Hag had ook geen Ajax DNA. Van 't Schip heeft wel Ajax DNA in de terminologie van deze man. Weet zelf wel wie ik beter vind. Hij vond Steijn wel goed. Denk dat we hebben kunnen zien dat Ajax vele maten te groot was voor Steijn. De stukjes van Driessen hebben nooit ook maar iets met journalistiek te maken maar puur met opruiing. Figuurlijk monddood maken lijkt mij het beste.

Dropkick
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Jullie moeten eens stoppen met die vervelende berichten hier , stelletje kleuters.

The all blacks
Link gekopieerd!
    33
    + 1
avatar

Geef die trainers de tijd. Hij kent Farioli niet eens. Maar toch altijd die negatieve benadering.

Dropkick
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Het kan negative en positive gezien worden , het is maar wie het leest en begrijpt.

Dropkick
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Hij heeft helemaal gelijk, want met die trainers staf en aanhang gaat het niets worden , als het mis gaat is Alex Mislintat de schuldige ,en komt het nooit meer goed met Ajax.

Storm
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Prachtige reactie. Goed onderbouwd ook. Oh nee toch niet.

zwartekat
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ja ja uit de fabelskrant zegt de chef v.d. krant

Storm
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Dat gelul over Ajax-DNA daar word ik ook kotsmoe van. Wat een onzin. Je moet mensen binnen je club hebben die het beste met je club voorhebben, en waarom zou dat niet iemand "van buiten" kunnen zijn? Met de Ajax-DNA redenatie hoeft geen enkele club nog een speler van een andere club te kopen, want die hebben dan immers ook geen club-DNA. Een Eric Gerets is een Belg die jarenlang bij Psv gevoetbald en getraind heeft. Psv-DNA? Nou nee. Te Kloese komt uitgerekend van Ajax dus laat het duidelijk zijn dat hij geen Feyenoord-DNA heeft. Robert Eenhoorn, directeur van AZ komt uit Rotterdam en is nota bene een ex-honkballer. Dus hoezo AZ-DNA? Het is bullshit van de bovenste plank. Driessen kletst maar lekker raak en er is weer ophef. Zielepoot.

Goku
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Snap waar Driessen vandaan komt met dit artikel. Ajax DNA moet terug komen, wordt/werd er geroepen, ook hier op deze site, want dat was de oplossing. Kijk nu een gehele training staf zonder Ajax DNA, Kroes op een blauwe maandag bij Ajax gevoetbald. Dus men is niet consequent... Maar dit kan zomaar een titel opleveren, maar ook de andere kant op en dan is het de derde seizoen de mis in en wordt de achterstand groter tussen de andere clubs. Dus laten we hopen dat het goed gaat en de competitie wat spannender wordt dan dit seizoen, maar dat mijn clubbie wel bovenaan staat 😉😉

QuarlonK
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ik vind het wel een beetje gelul over dat DNA. Natuurlijk liepen er zo’n 35 jaar geleden meer mensen met een Ajax verleden rond maar uiteindelijk gaat het wel om de prijzen. Als Farioli dat voor elkaar krijgt hoor je niemand meer. Ook Driessen niet

Gewoon Hans
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Ja dan hoor je Driessen wel dat hij het allemaal had voorspelt 🤣

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Driessen, nooit van gehoord eigenlijk, wat is zijn score nu ooit geweest, typisch zuur links lijkt me

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

O ja Driessen da's waar ook, Guardiola heeft een Manchester City DNA, Ancelotti heeft een Real Madrid DNA, Peter Bosz heeft een PSV DNA, Tuchel heeft een Bayern DNA, Xabi Alonso heeft een Bayer Leverkusen DNA, Luis Henrique heeft een PSG DNA, Slot heeft een club uit R'dam-Zuid DNA en heeft nu een FC-Liverpool DNA (opeens). Maar Driessen bedankt voor je altijd goede kijk.

Sjef24
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Waarom wordt deze onzin van die man toch steeds geplubiceerd heeft totaal geen waarde wat hij uitkraamt

Derk62
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Stop nou es met dat 020 dna, het is gewoon een voetbal clubje, je kan niet steeds over vroeger lopen zeiken , we leven nu, en nr 14 is al jaren dood

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Liep hij maar echt compleet leeg en dan nog een keer door de pjjp dan zijn we van die azijnpisser verlost. Wat een droeftoeter zeg. Stop in godsnaam met dat gelul over DNA. Bestaat er een PSV of Feijnoord DNA? Nee dus die presteren allebei met de kwaliteit die ze bezitten d.m.v een goede trainer. Hopelijk zit dat ook in Farioli zodat de concurrentie weer toeneemt in de ED.

Gewoon Hans
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Valentijn Driessen ( de zuurstok) heeft maar 1 doel en dat is alles wat met Ajax te maken heeft met de grond gelijk te maken. Deze man is sinds hij door van Praag op zijn nummer is gezet maar met 1 ding bezig Ajax kapt schrijven …. Alles wat vier jaar geleden slecht was is nu ineens zo geweldig voor Ajax en alles waar filosofie en een gedachte achter zit is niet goed.. echt onze nationale zuurstok . In het verleden waren Bergkamp en Jonk de mensen die alles tegen hebben gehouden moesten maar weg . Nu ehhh zijn het de besten en moeten terug… geen Ajax GNA ? Inmiddels weten wij dat dit ook niet bij een voorheen echt Amsterdamse krant zat.. teveel invloed vanuit Den Haag ( lees hier de afkomst van Driessen) dus gegarandeerd een kelerezooi. Alles wat deze man schrijft is anti dus pak hem aan ! Wij zijn Ajax ! Wij zijn de beste ! Met of zonder AJAX DNAAjax iengeen snoepwinkel ouwe zuurstok

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen