Mbappé komt spoedig met duidelijkheid over toekomst: ‘Kwestie van dagen'

29 mei 2024, 21:56
Foto: © Imago

De komende dagen zal officieel bekend worden wat de volgende club van Kylian Mbappé wordt, zo vertelt hij in gesprek met CNN. De Franse superster werd de afgelopen maanden veelvuldig aan Real Madrid gelinkt.

Begin mei kondigde Mbappé officieel aan dat hij deze zomer vertrekt bij Paris Saint-Germain. De aanvaller speelde zeven seizoenen in de Franse hoofdstad, maar gaat zijn geboorteland nu voor het eerst in zijn carrière achter zich laten. Wanneer hij de vraag krijgt wanneer er nieuws komt over zijn bestemming, begint de aanvaller te lachen.

Artikel gaat verder onder video

“Ik denk dat het een kwestie van dagen is”, vertelt hij aan CNN. “Het zal in de komende dagen officieel worden. Maar nu wil ik nog even genieten, ik heb nu namelijk geen club. Ik heb ook nog mijn contract met PSG, dus ik word nog betaald. Iedereen weet dat het binnenkort voorbij is, dus we gaan zien wat er gebeurt.”

Of hij harder gaat juichen voor één van de teams in de Champions League-finale, ontkent Mbappé. “Maar ik ga wel kijken, net zoals jij. Ik ga kijken, want ik hou van voetbal. Als je van voetbal houdt, kijk je iedere wedstrijd. Ik kijk iedere wedstrijd die ik kan kijken in Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië en Duitsland. Dus natuurlijk ga ik de Champions League-finale kijken.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Matthijs de Ligt loopt leeg na bizarre arbitrale beslissing: ‘Het is een schande, dit is ongelofelijk!’

Matthijs de Ligt is pislink na de uitschakeling met ‘zijn’ Bayern München in de halve finale van de Champions League tegen Real Madrid.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben Mbappè moe aan het worden ,straks gaan de RM supporters zich tegen hem richten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen