Ian Maatsen plaatst cryptische Instagram Story: speculaties over vertrek bij Nederlands elftal

29 mei 2024, 23:03
Foto: © Imago

Ian Maatsen was woensdagmiddag één van de drie afvallers uit de voorselectie van Oranje in aanloop naar het EK. Veel voetballiefhebbers hadden de linksback van Borussia Dortmund echter wél bij de 26-koppige selectie verwacht. Op Instagram deelde Maatsen woensdagavond een Story die voor raadsels zorgt bij een ander land.

De aanvallend ingestelde linksback plaatst een foto van een witte muur, waarop een groot schilderij van Maatsen te zien is. Onder de schilderij staan twee poppetjes, waarvan één de Surinaamse vlag op de middel heeft staan. De voorouders van Maatsen komen uit Suriname, waardoor de Dortmund-verdediger nog altijd kan kiezen voor een interlandcarrière bij de Natio Suriboys.

Artikel gaat verder onder video

Het bericht van de linkspoot wordt opgepakt door enkele X-accounts die het Surinaamse voetbalelftal nauwlettend in de gaten houden. Óf de foto van Maatsen daadwerkelijk een cryptische hint is richting een vertrek bij Oranje, is nog maar de vraag.

© Instagram: @maatsen_

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Hier moet ik wel om lachen , ouders die zich ermee gaan bemoeien....maar gelukkig is het het de bondscoach die beslist , KLAAR.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
  11
  + 1
avatar

Die heeft al meer spelers weggejaagd, door ze iet te selecteren, oa Zyech

Martin0345
Link gekopieerd!
  16
  + 1
avatar

Oh ja, want de speler zelf mag natuurlijk niks meer zelf bepalen..

Bean
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

lekker bij de suri boys laten ballen. Prima toch, als hij niet tegen een beetje tegenstand/concurrentie kan. Beetje zwake mentale toetstand bij die gozert.

Kevin Hommeles
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Dat was Blind.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen